Setmana d’Arquitectura 2017, una experiència pionera i compartida que tindrà lloc en diferents escenaris de la ciutat del 20 al 26 de maig.

  L’Ajuntament de Barcelona, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i la Fundació Mies van der Rohe, en col·laboració amb Barcelona Building Construmat i ArquinFAD, han posat en marxa la Setmana d’Arquitectura 2017, una experiència pionera i compartida que tindrà lloc en diferents escenaris de la ciutat del 20 al 26 de maig.    

img-presentacio

 

 

 

 

 

 

 

Durant aquests dies Barcelona es convertirà en l’epicentre d’un ampli ventall d’activitats relacionades amb el món de l’arquitectura  i la ciutat, que volen contribuir a reforçar el valor que pels ciutadans i ciutadanes té el seu entorn urbà construït, a través de la difusió de l’activitat arquitectònica, el coneixement o el debat.  

Per això, comptant també amb la participació d’altres entitats i institucions, s’ha elaborat un extens programa d’actes, amb cicles de cinema i arquitectura, conferències, rutes, concursos o espais de difusió per tots els districtes…  Sens dubte Barcelona té en la seva arquitectura urbana un patrimoni quotidià d’indubtable valor. L’arquitectura és la base de l’espai físic en el qual es desenvolupa la vida dels barcelonins i barcelonines, i per això la Setmana vol servir per reforçar aquest vincle imprescindible entre arquitectura i ciutadania. Volem possibilitar que els ciutadans i ciutadanes coneguin l’activitat arquitectònica de més a prop i també descobrir conjuntament usos, espais i transformacions de la ciutat construïda.