13a edició de la Barcelona Design Week,del 5 al 14 de juny

1W0A3935-900x600

 

 

 

 

 

 

 

La 13a edició de la Barcelona Design Week, que se celebrarà del 5 al 14 de juny, comptarà amb la implicació dels principals actors del sector a la ciutat. El FAD (Foment de les Arts del Disseny) i el BCD (Barcelona Centre de Disseny) coorganitzen per primera vegada la Barcelona Design Week amb un doble objectiu: per una banda, posicionar-la com un gran esdeveniment de ciutat, i al mateix temps, consolidar-la en el panorama internacional dels millors esdeveniments sobre disseny.

Amb aquesta aliança, conflueixen la professió, el talent, el reconeixement de l’excel·lència i la cultura del disseny que aporta la participació del FAD, amb l’empresa, el valor estratègic en clau d’innovació, sostenibilitat i competitivitat, i la promoció de la marca ciutat del BCD.L’organització involucrarà també a l’Ajuntament de Barcelona com a principal promotor i al Museu del Disseny com a col·laborador principal, que contribuirà amb la seva dimensió patrimonial, pública i divulgativa.

La mobilització del sector per compartir la vitalitat del disseny de Barcelona amb el món i la ciutat, posant en valor la seva importància social i econòmica i convidant la ciutadania a experimentar-ho, vol fer créixer l’esdeveniment i convertir-lo en una cita ineludible del món del disseny, la creativitat i la innovació. Junts per créixer.

La Barcelona Design Week 2018 serà doncs un esdeveniment de ciutat fet per a la ciutat amb un objectiu molt clar: apropar el disseny a les persones.Això es traduirà en un programa extens que compta amb més de 120 activitats obertes a la ciutat, entre les quals destaquen exposicions, tallers, xerrades o l’Assaig General, però també amb activitats més dirigides al públic professional per tal de crear oportunitats de negoci i facilitar l’intercanvi de coneixement, com és el cas del BDW Congress o els premis del FAD.