150 activitats en la 5a edició del Barcelona Districte Cultural El teló s’alça l’1 de febrer i

barcelonadistrictecultural-760x428_0
El teló s’alça  l’1 de febrer i l’oferta és eclèctica, amb espectacles de teatre, dansa, música, circ, xerrades, tallers i trobades.

Una programació de qualitat i adreçada a públics d’edats i interessos diferents. Aquesta és la base del Barcelona Districte Cultural, circuit que s’estén als 10 districtes de Barcelona i que enguany celebra la 5a edició. Al llarg de tres mesos, els de febrer, març i abril, els espectadors podran triar i remenar entre 150 activitats amb entrada gratuïta que acolliran 21 equipaments de la ciutat.

D’entre tanta i tan diversa oferta se’ns fa difícil fer-ne una selecció. Ho intentarem, però us recomanem que consulteu el programa sencer. I és que només de teatre ja hi ha nou propostes, alguns èxits recents de la cartellera comercial com A.K.A. (alsa known as), amb dramatúrgia de Daniel J. Meyer, direcció de Montse Rodríguez, i interpretat per Albert Salazar, o Be god is, de la companyia Espai Dual, liderada per Oriol Pla. També podreu gaudir d’un monòleg de Mont Plans, Sembla que rigui, o del muntatge Los bancos regalan sandwicheras y chorizos, de José y sus hermanas. En l’apartat musical hi haurà concerts, entre altres, de Ferran Palau i de Mazoni, així com una proposta inclusiva de la mà de la Big Band Basket Beat Barcelona. En aquesta edició destaquen especialment les projeccions de documentals musicals, que es fan en col·laboració amb l’In-Edit Festival i que acostaran el públic a artistes com Peret, M.I.A. o les Pentina’t, Lula! Tornant als escenaris, la dansa tampoc faltarà al Barcelona Districte Cultural, amb propostes com Likes, de Núria Guiu, o Almazuela, de la Companyia Roberto G. Alonso. I pel que fa al circ, es comptarà amb espectacles de Mumusic Circus, Circ Pistolet i Companyia La Tal.

El cicle Petit Cineclub està adreçat als petits de la família, i el projecte de creació comunitària als barris ART i PART enfilarà la segona edició tenint com a escenaris els barris del Poble-sec, el Gòtic i el Besòs. Altres activitats, com tallers, trobades i xerrades, tenen com a principal objectiu apropar els artistes als veïns de la ciutat.

Trobeu tots els detalls del Barcelona Districte Cultural en aquest enllaç.