22ª EDICIÓ DE LA 080 BARCELONA FASHION Del 25 al 29 de juny el Recinte Modernista de Sant Pau de Barcelona

33304809_10155815857671225_355187760950149120_n

 

 

 

 

PROP D’UNA TRENTENA DE DISSENYADORS I MARQUES PARTICIPARAN A LA 22ª EDICIÓ DE LA 080 BARCELONA FASHION
DISSENYADORS

Del 25 al 29 de juny el Recinte Modernista de Sant Pau de Barcelona acollirà les desfilades de 27 dissenyadores i marques de moda catalanes en el marc de la 22ª edició de la passarel·la 080 Barcelona Fashion, impulsada per la Generalitat de Catalunya, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM).
.
En aquesta 22ª edició del 080 presentaran les seves col·leccions els següents dissenyadors i firmes: Amt.; ANTONIO MIRÓ; AUBERGIN; BRAIN&BEAST; BOBOLI; COMO UN PEZ EN EL AGUA; CUSTO BARCELONA; E.S. COLLECTION; ESCORPION STUDIO BARCELONA; ESTER FERRANDO KNITWEAR; GUILLERMINA BAEZA; KILLING WEEKEND; KRIZIA ROBUSTELLA; LEBOR GABALA; LOLA CASADEMUNT; MANS CONCEPT MENSWEAR; MANUEL BOLAÑO; MIQUEL SUAY; MIRIAM PONSA; NAULOVER; OSCARLEON; RED POINT; SWEET MATITOS; TCN; TXELL MIRAS; XEVI FERNÁNDEZ; i Z1.
.
Com cada edició, la passarel·la 080 Barcelona Fashion incorpora nous noms sobre la passarel·la. Aquest estiu s’estrenaran la firma de moda urbana Killing Weekend, guanyadora del concurs 080_Rec 0.16, celebrat el passat novembre; el jove dissenyador Xevi Fernández i la firma Imagoza Z1 Fashion.
.
Els guanyadors a la passada edició d’hivern, Mans Concept Menswear, Brain&Beast i Krizia Robustella també presentaran les seves noves col·leccions en el marc de la 22ª edició de la passarel·la catalana. A més, refermant el seu compromís amb la creativitat i el talent independent, tornaran a desfilar els dissenyadors Oscarleon, Miriam Ponsa i Txell Miras, juntament amb la firma de moda sostenible amt., la marca de moda dona i home Aubergin, el dissenyador de moda masculina Miquel Suay i la firma de prêt-à-porter femení dona Sweet Matitos.
.
El Recinte Modernista de Sant Pau serà testimoni de retorns de luxe, com el del dissenyador Manuel Bolaño – Premi 080 a la Millor Col·lecció el juliol de 2011- i l’emblemàtica firma de moda bany TCN.
.
El gènere de punt, de llarga tradició a Catalunya, també serà present de la mà de Lebor Gabala i Ester Ferrando Knitwear. Com cada edició d’estiu, la moda bany serà una de les protagonistes a través de les noves col·leccions de Red Point, Guillermina Baeza, ES Collection i Como un Pez en el Agua.
.
Firmes de projecció internacional habituals a la passarel·la tampoc es perdran la cita d’aquest juny. La passarel·la 080 Barcelona Fashion acollirà les desfilades de Custo Barcelona i Antonio Miro.
.
Tanquen la selecció de firmes i dissenyadors de la 22ª edició altres marques catalanes com Naulover, Lola Casademunt, Escorpion i Boboli, que avançaran les tendències en moda dona i infantil, com ve sent habitual a la passarel·la.
.
Per assistir a les desfilades, el públic professional es podrà acreditar a partir de principis de juny, quan s’obre el termini d’acreditacions, a través d’aquest mateix web. Atents!