22a Gran Festa del Cor en suport als infants i joves amb cardiopatia congènita (15 d´octubre)

22a Gran Festa del Cor en suport als infants i joves amb cardiopatia congènita

Dissabte 15 d’octubre de 2016 torna la Gran Festa del Cor al Parc d’Atraccions Tibidabo.

 

22a-Gran-Festa-del-Cor-parc-tibidabo_campanya

 

Un any més volem anunciar-vos una data assenyalada per a tots: la Gran Festa del Cor. Aquest any arribem a la 22a edició i la celebrarem al Parc d’Atraccions Tibidabo sota el lema “El cor ens demana festa, viu-la!” i comptarem amb la col·laboració de 150 voluntaris i voluntàries.

 

 

 

 

El mocador, el símbol de la solidaritat

El mocador del cor és el protagonista de la solidaritat. El dia de la Festa, vine al Parc i demana a les taquilles l’Entrada Solidària. Aquesta inclou accés lliure al parc d’atraccions i té un cost de 6€ fins als 16 anys (estalvi fins a 22€ sobre la tarifa vigent) i de 26€ a partir de 17 anys (estalvi de 2,50€ sobre la tarifa vigent del Parc de 28,50€)

Acte central

Els gegants, gegantons i la batukada de Santa Coloma de Gramenet seràn els encarregats d’amenitzar la festa fins al moment de l’acte central fent ballar a petits i grans.

L’acte central d’aquesta 22a edició estarà dedicat a la projecció de la tasca de l’entitat en temes internacionals i investigació, centrant-nos en la feina que s’està fent en els camps de refugiats. Des del mes de març estem treballant per identificar els infants amb cardiopatia congènita que han arribat als camps de refugiats de Grècia i poder-los atendre com es mereixen.

Seguint amb els compromisos d’innovació i excel·lència de l’entitat i aconsellats per laFundació FAADA dedicada a la defensa i protecció dels animals, un any més la cloenda de l’acte serà l’enlairament de bombolles de sabó, de la mà de l’equip de Bombolles de Sabó. Aquest és el moment més solemne on es recorda a tots els infants i joves que han perdut la vida durant l’any i els que estan hospitalitzats.

Activitats a la tarda

Volem que la nostra festa segueixi per la tarda amb la mateixa màgia i il·lusió amb la que hem iniciat el dia. Per això, un any més celebrem l’exhibició de dansa “Batego per tu”. Aquest any col·labora en l’organització les Escoles de Dansa Mònica Escribà, on infants i joves d’escoles de dansa de Catalunya ballaran en suport als infants i joves amb problemes de cor de naixement i ens transportaran a l’espectacular món de Frozen.

Tallers per a petits i grans

I durant tot el dia els més petits podran fer un dibuix per un infant que està a l’hospital al Camí del Cel. I tota la família podreu participar al taller “Com fer un cor” a la Plaça dels Somnis, a càrrec d’Activijoc.

Concurs de fotografia i Photocall

A més, també podreu participar al concurs de fotografia a Facebook, Twitter i Instagram amb l’etiqueta #granfestadelcor i guanyar una entrada doble per l’edició de la Gran Festa de l’any vinent. I fer-vos una foto ben divertida al nostre Photocall.

Us esperem el dissabte 15 d’octubre al Parc d’Atraccions Tibidabo per celebrar junts la Gran Festa del Cor!

cartell Gran Festa del Cor_2016

Data d’event

Inici: 15 octubre, 2016

Lloc: Tibidabo, Plaça del Tibidabo, Barcelona, España