6a edició de FITKAM, la fira infantil i juvenil de teatre del 25 al 27 de maig

 

Siinging talent show_Fitkam

 

 

 

 

 

 

 

Tot a punt a Montmeló per celebrar la 6a edició de FITKAM, la fira infantil i juvenil de teatre

 • Fitkam tindrà lloc aquest cap de setmana, dies 25, 26 i 27 de maig a Montmeló.
 • La fira ha programat 23 representacions de 18 companyies professionals en 6 espais del municipi.  

Montmeló, 24 de maig  de  2018. Montmeló està a punt per acollir aquest cap de setmana la 6a edició de FITKAM, la fira infantil i juvenil de teatre, organitzada per l’Associació de Professionals del Teatre Infantil i Familiar, Kacu Mensi, amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de Montmeló.

Des de demà, divendres a la tarda, i fins diumenge, Montmeló acollirà 23 funcions de gèneres tan diversos com el teatre visual, els titelles, el circ, el clown, els contacontes o musical. FITKAM tindrà lloc en 6 espais diferents del municipi, oferint una oferta variada en gran, mitjà i petit format, així com en localitzacions exteriors.

PROGRAMA

Els espectacles i companyies que formen part de la sisena edició de Fitkam són:

DIVENDRES 25 de maig

 • Teatre de funàmbuls (Circ Xic) – Circ

DISSABTE 26 de maig

 • Papallones (Carles Cuberes) – Poesia Musical
 • Arlet (Moi Jordana Cia. de Circ) – Circ, manipulació d’objectes
 • Teatre de funàmbuls (Circ Xic) – Circ
 • Nyam, nyam (D’aquidalla) – Teatre i música
 • Bianco (Teatre Labú) – Teatre visual
 • Bergamotto show al carrer (Bergamotto) – Clown gestual
 • Dins la panxa del llop (De paper) – Titelles, dibuix, música i projeccions
 • El globus vermell (Mo clown cia) – Teatre clown
 • La Filomena va al riu (Pengim Penjam) – Titelles i actriu
 • Quo no vadis (La Pera llaminera) – Comèdia

DIUMENGE 27 de maig

 • L’arbre dels xumets (El replà produccions) – Titelles
 • Els cistells de la caputxeta (Samfaina de colors) – Musical
 • Teatre de funàmbuls (Circ xic) – Circ
 • Osset meu & the soundbox (Bruc Brothers Company) – Teatre i música
 • Singing Talent Show (Cia M&M i Namar Producciones) – Teatre musical
 • El senyor de les Baldufes (Cia Pénelope i Aquiles) – Circ
 • En Joan sense por (Més tumàcat) – Titelles
 • La rateta que fregava l’escaleta (Dreams teatre) – Teatre musical
 • La volta al món en uns quants contes (Jomeloguisojomelo.com) Contes itinerants

Una de les novetats d’aquesta edició és que FITKAM comptarà amb una carpa de circ situada a la Plaça de la Vila de divendres a diumenge on s’hi podrà veure l’espectacle ‘Teatre de funàmbuls’ de la companyia Circ xic i ‘El globus vermell’ de Mo Clown Cia. La resta d’espais interiors i exteriors són Els Jardins de la Torreta, la Sala de la Concòrdia, el Teatre de l’Agrupa, la Sala Polivalent i la Sala Polivalent Petita, que és l’espai dedicat als infants de fins a 3 anys.

ENTRADES

Una altra novetat d’aquesta edició és que les entrades es poden comprar anticipadament per internet a través del portal Tic Tac Tiquet fins divendres dia 25 de maig  (http://associaciokacumensi.tictactiquet.com/es/events/).

També es podran adquirir, de forma presencial, entrades i abonaments al centre cultural La Torreta cada tarda de 16 a 20h. del dimarts 22 al divendres dia 25..

I durant el cap de setmana, dissabte i diumenge, les entrades es podran adquirir al Punt d’Informació, ubicat a l’Ajuntament de Montmeló (Pça. de la Vila, 1).

El preu de l’entrada és de 3€ per als adults i 2,5€ per menors d’edat. Enguany, i com a novetat, hi ha l’opció de comprar un abonament de 6 entrades, poden ser per espectacles diferents, per un cost de 12€.

Cal adquirir una entrada per persona i espectacle. Els infants de 0 a 3 anys tenen entrada gratuïta a tots els espectacles, sempre que no ocupin seient.

 

Els espectacles itinerants i els programats en els espais exteriors tindran accés lliure, sense entrada.

DINARS POPULARS

Enguany, els dinars populars tindran lloc als Jardins de la Torreta, tant el dissabte com el diumenge. El preu del tiquet de dissabte és de 8€ per persona i inclou: amanida d’arròs  de primer, de segon sípia amb mandonguilles, de postres iogurt la Fageda i aigua i vi. El cost de l’àpat de diumenge és de 8€ per persona i inclou: amanida de primer, de segon fideuà, de postres iogurt la Fageda i aigua i vi.

La venta dels tiquets serà al Punt d’Informació del FITKAM el dissabte i el diumenge, i també al centre cultural La Torreta cada tarda de 16 a 20h. del dimarts 22 al divendres dia 25.

Sobre Kacu Mensi

Kacu Mensi és una associació que aglutina professionals de diferents àmbits del teatre infantil i familiar que treballen per la projecció, protecció i dinamització del sector. Kacu Mensi està formada per artistes, companyies, productores, distribuïdores i sales d’exhibició. L’objectiu principal és crear, promoure i defensar les arts escèniques per a famílies, infants i joves.

Sobre FITKAM

FITKAM va néixer el 2013 com un aparador de les propostes dels socis de Kacu Mensi, amb la voluntat de dinamitzar el poble de Montmeló amb una mostra atractiva d’arts escèniques i alhora, atraure als programadors perquè coneguessin els espectacles programats. Any rere any, aquesta trobada s’ha anat professionalitzant i s’han incorporat noves propostes. A la 3a edició, per exemple, es va donar protagonisme als espectacles per a nadons de 0 a 3 anys, un públic que fins al moment tenia molt poca oferta. Des de llavors, sempre han comptat amb un espai destacat a FITKAM.

En la seva sisena edició, l’organització manté la intenció de convertir-se en una gran festa del teatre infantil i familiar, on tothom té cabuda, tant famílies com programadors i professionals del sector. Gairebé 5.000 persones van participar en l’edició del 2017.

Informació addicional

Programa complet: http://www.kacumensi.cat/programa.

Vídeo resum Fitkam 2017: https://vimeo.com/218959083

Telèfon d’informació de FITKAM: 93 572 10 33