SEISMES. La festa d’artistes de Fabra i Coats- 26/11 – 17:30 a 22:30h 🔥 De Sol a Sol🔥

Torna SEISMES, la festa d’artistes i col·lectius residents a Fabra i Coats en una edició que homenatja el passat i present de la Fàbrica de Creació
SEISMES és la festa d’artistes i col·lectius residents a  Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. El proper dissabte 26 de novembre i coincidint amb la Festa Major de Sant Andreu, SEISMES torna com el happening do-it-yourself d’accions artístiques i propostes obertes per a interactuar amb els públics, convidats d’honor. 

Aquesta sisena edició de SEISMES, que porta per títol ‘De sol a sol’,  celebra el 10è aniversari de la inauguració de la Fàbrica de Creació i obre les portes de l’edifici, aquesta vegada, per a fer les persones visitants partícips de tota la vida que es cou entre els seus murs. SEISMES 2022 vol connectar l’edifici amb la gent que l’ha habitat i l’habita, i també fer un exercici d’història ficció-futura, per tal d’entendre la fàbrica com a un espai on es produeix, es genera, es crea de forma relacional i sinèrgica. 

De 17:30 a 22:30h, participaran a SEISMES més de 60 artistes que, al llarg d’una jornada faran,  mitjançant més de 30 accions artístiques, el seu particular homenatge al barri i a totes les persones que han passat per la Fabra i Coats, i donaran la benvinguda a les que vindran per a continuar la cadena de transmissió de coneixements, relacions humanes i llaços amb el territori. Hi haurà música, performances, cinema, entrevistes, senderis, instal·lacions i moviment. 

Els artistes participants a la sisena edició de SEISMES: Ana Ayuso + Biel Llinàs + Joana Capella, Anastática + Carlota Grau + Joan Cot + Ana Rovira, Basketbeat, Bela + Neus Martínez + Laura B. Campos, Blood Quartet + Chuso Ordi, Cristina Calderón & Luis Silva, Cris Candela + Alberto Garrido, J. Dark + M. Merino, collettivo damp, DUAE Collective, Eva Parey, Explica Dansa + Teleduca, Eric Segura, Gigi Morralla, Heal + Mark Cunningham, La Selva, Kònic Lab, La Esclusa, Lara Martínez + Laura Paz Muñoz, Livemedia, Efímeres + Íria Llena, Luis Tabuenca + Èlia Genís, Luna Acosta, Meritxell Virgili, Ocloya Studio, Sincro, Stand Up Dance, Toni Jodar + Francesc Bravo, Ràdio Fabra, Matías Rossi  i Jessica Moroni.

Enguany, el títol de la festa és ‘DE SOL A SOL’, perquè així és com es treballava a la fàbrica aprofitant la llum solar que entrava pels finestrals. La proposta de persones i col·lectius residents és pensar la fàbrica i pensar-se a la fàbrica i des de la fàbrica cap enfora. Per això mateix, convidem antigues i actuals treballadores de la fàbrica i els Amics de la Fabra i Coats.  Música, instal·lacions, entrevistes, accions escèniques i artístiques, seran altaveu de la màquina que continua treballant, transformant-se amb els canvis que imposa l’inexorable pas del temps.

SEISMES 2022 Ã©s un projecte dissenyat entre les residents i col·lectius de la fàbrica de creació, amb el disseny de llums de Cristina Calderón i Luis Silva i disseny d’espai de Neus Martínez. La mostra oberta ha comptat amb la mediació de Neus Martínez, Clara Aguilar i Ariadna Rulló  i ha estat coordinada des de The Good Good, plataforma de programació i producció comunicació de projectes culturals de música i arts contemporànies.
 

Video de SEISMES 2022. Realitzat per Chuso Ordi


SEISMES 2022. Festa oberta d’artistes residents de Fabra i Coats.
De Sol a Sol

26 de novembre de 18h a 23h. Fabra i Coats. (Sant Adrià, 20. 08030). 
Entrada gratuïta.  Servei de bar