«9 to 5. El musical», adaptació de l’èxit de Broadway a partir del 16 de juny El Maldà

9 TO 5. EL MUSICAL / EPIDÈMIA TEATRE

Gènere: Teatre musical
Idioma: Català
Durada: 120 min.

SINOPSI

La trama se situa als anys 80. Les tres protagonistes, la Violet, la Judy i la Doralee, estan fartes del tracte que reben per part del seu cap, el Sr. Hart, a l’oficina on treballen. Després d’un moment de pausa de la feina, col·locades per haver fumat marihuana, una petita confusió farà que tot es descontroli i que tot canvïi.

9 to 5 és un musical còmic i fresc. A més, l’obra posa l’accent en el paper de la dona i la igualtat de gènere en el món laboral, un tema totalment candent en l’actualitat.

El musical va ser escrit per la Dolly Parton i la Patricia Resnick i va estrenar-se a Broadway el 2009, adaptant la pel·lícula del 1980 amb el mateix nom (en castellà Cómo eliminar a su jefe). Va estrenar-se al Marquis Theatre el 7 d’abril de 2009 i va estar en cartell durant mig any. Durant el seu pas entre L.A. i Nova York, va rebre 15 nominacions als Drama Desk Award i 4 nominacions als premis Tony. En acabar a Broadway, l’espectacle va fer un tour pels Estats Units, el Regne Unit i s’ha fet a diversos països. Actualment està en cartell al West End de Londres.

FITXA ARTÍSTICAMúsica: Dolly Parton
Guió: Patricia Resnick
Direcció: Xavi Morató
Direcció musical: Joel Riu
Escenografia, vestuari i il·luminació: Sara Espinosa i Sergi Cerdan
Coreografia: Aina Torné
Arranjaments: Ignacio Sabadell
Repartiment
Marta Borràs – Judy
Aida Llop – Violet
Mireia Lorente-Picó – Doralee
Anna Marquès – Roz
Joan Sáez – Sr. Hart

Músic: Joel Riu (Piano)
Tècnic de so: Maria Martín
Adaptació al català: Mireia Lorente-Picó
Imatge cartell: Enric Romaní
Una producció d’Epidèmia Teatre.