Cine y series

A partir del 25 de novembre, a les 22.40, just després del “Telenotícies vespre”, Ricard Ustrell torna a TV3 amb la segona trilogia de“Quatre gats”

A partir del 25 de novembre, a les 22.40, just després del “Telenotícies vespre”, Ricard Ustrell torna a TV3 amb la segona trilogia de“Quatre gats”, el programa que combina l’entrevista i el reportatge i en què el periodista de Sabadell s’endinsa en la trajectòria i pensament d’un personatge en una conversa a l’aire lliure que es complementa amb intervencions de persones pròximes al protagonista. Dimecres se’n preestrenarà el primer episodi, dedicat a la líder del Front Nacional francèsFrancès, Marine Le Pen, al Cinema Phenomena de Barcelona. A l’acte hi assistirà el director de TV3, Vicent Sanchis; el director de “Quatre Gats”, Ricard Ustrell; i altres membres destacats de l’equip tècnic i de producció.

Marine Le Pen
La segona temporada de “Quatre gats” comença amb un capítol dedicat a la líder del Front Nacional francès, Marine Le Pen, una política acusada de racista i de ser d’extrema dreta, que s’anomena a si mateixa antisistema.

El programa s’acosta a la figura de Le Pen per abordar el fenomen de l’extrema dreta i el racisme des de dins, però també amb veus crítiques i alternatives, que proporcionen elements de contrast per analitzar amb perspectiva el discurs de la líder del Front Nacional.

Ens plau convidar-te a aquesta preestrena, que es farà el dimecres 21 de novembre, a les 19.30, al Cinema Phenomena (c. Sant Antoni Maria Claret, 168) de Barcelona.

“Quatre gats” és una producció de TV3 amb la col·laboració de La Mancheste

 

image001