ActividadesActualidadMúsica

A partir del dimecres 8 de juny, i fins al 31 d’agost, els espais verds de la ciutat són l’escenari dels concerts gratuïts del cicle Música als Parcs

A partir del dimecres 8 de juny, i fins al 31 d’agost, els espais verds de la ciutat són l’escenari dels concerts gratuïts del cicle Música als Parcs. Una opció per acostar-se a la natura de la ciutat i gaudir de la música. Consulta la programació a Guia BCN.

musica_parcs_distribuidora

 

 

 

 

 

47 concerts de diferents estils

Música als Parcs inclou 47 concerts de diferents estils, com ara música clàssica, jazz, blues, formacions corals i formacions d’escoles de música o orquestres. El concert d’inauguració tindrà lloc l’11 de juny, als jardins de Vil·la Cecília, i el de cloenda, el 31 d’agost, al parc del Clot.

Prèviament a l’inici del cicle Música als Parcs tindran lloc dos concerts especials a càrrec de l’Escola Municipal de Música de l’Eixample, amb les actuacions de Banda Olodum i Banda Ventsonats, i de l’escola convidada Big Band Hamelin-Laie, els dies  8 i 10 de juny, respectivament, al parc de la Ciutadella, a les 20.00 hores. 

El tret de sortida al cicle el donarà la Barcelona Swing Serenaders & Josep Maria Farràs, l’11 de juny, a les 21.00 hores, als jardins de Vil·la Cecília. Del 21 de juny al 25 d’agost actuaran els músics i intèrprets seleccionats pel jurat en l’edició d’enguany, intèrprets de música clàssica, jazz, blues i swing, entre altres estils. Els concerts els interpreten artistes escollits a partir d’una convocatòria oberta a joves músics i intèrprets, de fins a 35 anys, que ofereixen concerts de petit format, quartets com a màxim, sense sonorització. Tots els músics són majors de 16 anys i menors de 35 anys.

Novament hi participaran escoles de música municipals amb la voluntat de destacar la tasca educativa d’aquests centres de Barcelona, que formen gran part dels músics que en el futur passaran a estudis musicals superiors. Enguany hi col·laborarà l’Escola Municipal de Música de Sant Andreu, l’Orquestra de Vent de Nou Barris i la Banda Simfònica Manyanet Sant Andreu. També hi actuarà la Banda Municipal de Barcelona, l’Orquestra de Cambra de Barcelona i la banda convidada Leicestershire Music Service.

Dins el cicle se celebrarà el Dia de la Música, el 21 de juny, amb una actuació que tindrà lloc a les 21.00 hores. El punt final a l’edició 2016 del cicle Música als Parcs el posarà Dani Nel·lo & Lluís Coloma Trio, en un concert de cloenda que tindrà lloc a les 21.00 hores, al parc del Clot. 

Concerts a 27 espais de la ciutat

Els concerts tindran lloc a 27 espais verds de la ciutat: el parc de la Ciutadella, els jardins de Vil·la Cecília, el parc de les Aigües del Guinardó, el Turó Park, els jardins de La Tamarita, els jardins de la Primavera, el parc Central de Nou Barris, els jardins del Pou de la Figuera, els jardins de la Font dels Ocellets, els jardins de Montbau, els jardins de Gaietà Renom, la plaça del Duc de Medinaceli, els jardins de Can Brasó, els jardins de Josep Goday i Casals, el parc de Joan Miró, el parc de l’Estació del Nord, el pantà de Vallvidrera, els jardins d’Ernest Lluch, els jardins de Manuel J. Arnalot, els jardins de Rubió i Lluch, el parc de la Creueta del Coll, els jardins de la Mediterrània, els jardins de Tete Montoliu, els jardins de Can Mantega, el parc de la Trinitat, els jardins del Turó del Putxet i el parc del Clot.

Com a novetat d’aquesta edició, s’oferiran visites prèvies als concerts que permetran la descoberta de parcs i jardins singulars de la ciutat.

 

Música als parcs

Novament hi participaran escoles de música municipals amb la voluntat de destacar la tasca educativa de les escoles municipals de música de Barcelona, que formen gran part dels músics que en el futur passaran a estudis musicals superiors.

 

1/1

Concerts d’estiu Música als Parcs

Música als Parcs t’ofereix un cicle de concerts gratuïts de música clàssica, jazz, blues, formacions corals i formacions d’escoles de música o orquestres als espais verds de la ciutat per als capvespres d’estiu. El cicle permet incentivar els jardins i parcs com a espais de convivència, cultura i oci en plena natura.

prev
next