Teatro

A partir del diumenge 3 de gener, l’Aquitània Teatre presenta l’espectacle FOLLOW THE LEADER, de XeviXaviXou, tots els diumenges al vespre.

 A partir del diumenge 3 de gener, l’Aquitània Teatre presenta l’espectacle FOLLOW THE LEADER, de XeviXaviXou, tots els diumenges al vespre.

SLIDE WEB follow the leader (1)

 

 

 

 

 

L’espectacle “Follow the leader” es podrá veure a l’Aquitània Teatre, els diumenges a les 20:00 hores

 

 

XeviXaviXou, compañía formada per Xavi Estrada i Xevi Dorca, exmembres de “Chicos Mambo”, presenten ara aquest espectacle per la necessitat d´investigar a l´entorn de la dansa i l´humor. Han trobat una línia d’investigació personal i un estil propi. El resultat de la seva col·laboració és un llenguatge sense complexes, un univers personal que distingeix els seus espectacles.

 

Basat en els clàssics musicals i coreografies de la música pop, a “Follow the leader” hi trobem tot l’univers d’un megaconcert, les bestieses que arriben a fer els seguidors dels gups musicals,l els vídeoclips, els photocalls, les pasarel·les, coreografies emblemàtiques dels himnes no oficials de moltes generacions. En definitiva “humor en moviment” a partir d’un poti-poti musical que recorre tota mena d’estils i gèneres.

 

SINOPSI

Elvis va ser el rei i Madonna va ser (és) la reina. I al seu voltant s’amunteguen nois i noies, joves i no tan joves, calbs i amb grenyes, disposats a tot (i quan diem tot, és tot) per retre homenatge al seu ídol. Aquests éssers, de vegades (moltes) esbojarrats, són els fans i formen part d’un exèrcit sempre disposat a acudir quan escolten allò de Follow the leader-leader-leader. Xevi Dorca i Xavi Estrada van quedar seduïts (que no abduïts) per aquests cants de sirena i van decidir convertir-los en un espectacle on dansa i gest es complementen i on l’humor, la ironia i un punt de mala llet s’alien amb una ànima petarda i festiva. Perquè tots necessitem posar un heroi en les nostres vides…

Tot acaba convertit en dansa, perquè, a més de fer somriure i rire els espectadors, els XeviXaviXou aconsegueixen demostrar que la dansa pot ser molt divertida.

We need a hero!!!

 

 

El que n’ha dit la crítica:

XeviXaviXou és sinònim de diversió i sempre d’alguna cosa més.

Jordi Sora – Recomana.cat

 

L’apoteosi de la nit va arribar  amb l’estrena de Follow the leader, de XeviXaviXou. Els dos ex-Chicos Mambo conreen una interessant mescla de dansa i humor, amb gran domini del tempo i de la tècnica, basada en els clàssics musicals i coreogàfics de la música pop.

Dos solos fantàstics, que ens demostren que Xevi Dorca i Xavi Estrada són, per si algú en tenia cap dubte, dos grans ballarins, i que Follow the leader hauria de fer molts bolos i veure’s a tot arreu: el públic riu, aplaudeix i s’ho passa bé veient dansa. Oh miracle!

Oriol Puig Taulé – Nuvol.com

 

 

«Go-gossisme» divertit a partir del play-back més tronat i amb sorpreses

coreogràfiques. S’ha de reconèixer que saben sorpendre i aconseguir una empatia amb el públic. Té un final rodó, coherent i que està a l’alçada de la gamberrada constant. És el que volen: divertir-se ballant i fent riure el públic.

 

Jordi Bordes – Recomana.cat

 

VEURE EL VÍDEO PROMOCIONAL

 

 

 

 

Miquel Murga

Avda. de Sarrià, 33 – 08029 BARCELONA

Tel. 606 278 371 – www.aquitaniateatre.es