ActividadesActualidad

Amb el Nadal, arriba el Festival de la Infància! Fira Barcelona del Del 27/12/2014 al 04/01/2015

image_gallery

 

 

 

 

Als Palaus núm. 1, 2 i 3 (Plaça de l’Univers) Recinte de Montjuïc.
Fira Barcelona
Del 27/12/2014 al 04/01/2015
Adreça: Av Reina Maria Cristina,
Web de venda d’entrades: www.festivalinfancia.comWeb: www.bcn.cat/nadal

Participar en un torneig de minibàsquet, jugar a futbol dins d’una bombolla gegant, realitzar un circuit en caiac, endinsar-se en una selva misteriosa, escalar per un rocòdrom, assistir a tallers de màgia, submergir-se en una pantalla esfèrica de 360º, construir un robot, aprendre a munyir una vaca…

Aquestes són algunes de les múltiples activitats que proposa aquest any el Festival de la Infància, l’esdeveniment dedicat a l’entreteniment infantil més important de Barcelona i un dels més veterans de Catalunya que té lloc durant les vacances nadalenques.

Programa d´Activitats

Les activitats més divertides per a tota la família t’esperen al Festival de la Infància.

La tecnologia més divertida
Et proposem un viatge interactiu i sensorial a través de jocs, tallers i demostracions per descobrir la tecnologia d’una forma sorprenent i divertida.

Jocs rurals
L’ecologia i el reciclatge són protagonistes. En la nostra granja aprendràs a cultivar el teu propi hort ecològic, a tenir cura ponis i fins i tot a munyir una vaca. En els nostres tallers, també coneixeràs els objectes reciclats més originals.

Aventura
Si ets atrevit, endinsa’t en la nostra selva i demostra les teves habilitats físiques tirant per la tirolina, escalant un rocòdrom o en un circuit de resistència. Estàs preparat per al repte?

Super Esport
Estàs en forma? T’esperen moltíssimes activitats: pista de gel, pumptruck, circuit de cars i de bicicletes elèctriques, gimcana esportiva, xutòmetre, zona per jugar a futbol i fer carreres d’atletisme…

Música i espectacles
Ara et toca cantar i ballar! Gaudeix dels concerts infantils i dels espectacles de titelles, pallassos, magia i de la millor música en directe per a tota la família.

Imaginació i creativitat
Treu l’artista que portes dins participant en el concurs de dibuix i en tallers com el de manualitats o el de cuina per elaborar els millors pastissos.

Petits grans ciutadans
Conèixer les normes de la ciutat és fonamental per a la convivència i al Festival podràs descobrir d’una forma molt divertida. T’imagines pujar en un cotxe de policia, conduir en un circuit d’educació vial o veure com ensinistren als gossos que detecten explosius? També podràs ser bomber o veterinari o metge per un dia.

Horaris

Tots els dies d’11:00 h a 20:00 h

Preus

Entrada general de: 10 € (Tot el dia)
Entrada de tarda, a partir de les 16h: 7 €

Descomptes:
– Família nombrosa i monoparental: Dia (9 €) – Tarda (6 €)
– Targeta Rosa: Dia (9 €) – Tarda (6 €)

-Menors de 3 anys entrada gratuïta.