Arriba la cinquena edició de Yoga Day by DiR 29 de juny

Yoga Day by DiR 2019

Una jornada amb 19 sessions de ioga per a tots els públics davant del mar, al costat de l’Hotel W Barcelona

L’esdeveniment comptarà amb una Masterclass de Meritene Proactive by Veronica Blume

Yoga Day by DiR col·labora amb la Unitat de Memòria de l’Hospital de Sant Pau

El proper dissabte 29 de juny, Clubs DiR organitza la cinquena edició de l’esdeveniment Yoga Day by DiR, tota una jornada de sessions de ioga davant del mar, a la plaça Rosa dels Vents, al costat de l’Hotel W Barcelona, co-organitzador de l’esdeveniment.

Yoga Day by DiR 2018

L’esdeveniment comptarà amb un total de 19 sessions de ioga que es distribuiran entre dos escenaris al llarg de tot el dia, començant la primera sessió a les 8 h del matí i finalitzant la darrera classe a les 19.30 h del vespre.

Ioga per a tothom: tots els estils per a tots els nivells

L’acte comptarà amb sessions de diferents estils de ioga com Dharma Ioga, Hatha Ioga, Vinyasa Flow, Kundalini o Acroioga, entre d’altres. Així mateix, la diversitat d’estils contemplarà també tota mena d’intensitats i de nivells, seguint amb la filosofia pròpia de YogaOne by DiR d’apropar la pràctica del ioga a tothom, tant per a persones que mai han practicat ioga com per a persones que el practiquen diàriament i volen, fins i tot, dedicar-s’hi professionalment.

Yoga Day by DiR 2018

La jornada finalitzarà, com cada any, amb un concert en directe de Kirtan, càntics devocionals acompanyats de música instrumental.

Masterclass de Veronica Blume by Meritene Proactive

Enguany, Yoga Day by DiR comptarà amb unasessió destacada que tindrà lloc d’11 a 12.45h;una masterclass by Meritene Proactive, patrocinador de l’esdeveniment, dirigida per Veronica Blume, actual referent del ioga al nostre país.

La preocupació per la transmissió de la importància de tenir un estil de vida saludable és un factor comú i definitori de Nestlé Health Science, organitzador de la masterclass, i de Clubs DiR. La col·laboració entre tots ells en un esdeveniment com Yoga Day by DiR reforça el treball comú per promoure els hàbits de vida saludable, on prenen una especial importància els bons hàbits alimentaris, la pràctica de  l’esport, i la pràctica del ioga i la meditació com la que tindrà lloc durant aquesta masterclass de ioga mindfulness.

Unitat de memòria de l’Hospital de Sant Pau i de la Santa Creu

Com cada any, el Yoga Day by DiR té una part solidària gràcies a la vinculació de la Fundació DiR amb l’esdeveniment. En aquesta quarta edició, l’esdeveniment fa costat a la Unitat de Memòria de l’Hospital Sant Pau i de la Santa Creu.

La relació entre la Unitat de Memòria de l’Hospital Sant Pau i la Fundació DiR existeix des de 1994, any en què la Fundació DiR va començar a donar suport a l’Hospital amb l’organització de l’anual Cursa Científica; una cursa gràcies a la qual s’ha demostrat que l’exercici físic practicat en condicions adequades afavoreix, entre d’altres, els pacients amb problemes de cor clínicament estabilitzats. En aquest sentit, l’Hospital de Sant Pau és un dels pioners a Catalunya i a tot l’Estat en la rehabilitació cardíaca, fent de l’educació sanitària i l’exercici físic els elements bàsics del seu programa.

Ioga & DiR, una combinació d’èxit

L’aposta de Clubs DiR pel ioga cobra més força any rere any. De forma addicional a la celebració de Yoga Day by DiR i de la realització de classes de ioga com una de les activitats dirigides d’èxit a Clubs DiR, el grup compta amb YogaOne by DiR, la seva marca especialitzada en centres ioga fundada per Jordi Canela.

Amb més de 10 anys d’experiència, YogaOne by DiR ha arribat a vint-i-cinc centres a Catalunya, un model d’èxit que s’ampliarà ben aviat a la resta del país mitjançant el model de franquícia.

YogaDay by DiR 2018 Jordi Canela

YogaOne by DiR organitza també un dels altres esdeveniments de referència en el món del ioga: el Global Yoga Congress, un congrés que reuneix a diferents mestres del ioga a escala internacional,  que celebrarà enguany la seva tercera edició a Barcelona el pròxim mes d’octubre i que arriba per primer cop a Bilbao els dies 28, 29 i 30 de juny.

Inscripcions ja obertes

Les inscripcions del Yoga Day by DiR ja estan obertes al web de l’esdeveniment, amb opcions de compra per sessions individuals i amb pack per poder assistir a totes les sessions de la jornada.

A la mateixa pàgina web pot trobar-se el programa detallat de tota la jornada, amb els horaris, els estils i els professors que impartiran cada sessió.