Música

BARCELONA REVIU LA DÈCADA DELS NORANTA


EL PARC DEL FÒRUM HA ESTAT EL PUNT DE TROBADA DE MÉS DE 20.000 AMANTS DE LA MÚSICA I ELS HITS QUE OMPLIEN LES PISTES DE BALL EN ELS NORANTA.

Més de 20.000 fans de la música dels 90 han viscut aquest dissabte una vetllada màgica en el Parc del Fòrum de Barcelona gràcies a la màquina del temps anomenada ‘LOVE THE 90’S’. La capital catalana esperava amb gran expectació la cita, ja que l’última vegada que es va celebrar el festival a la Ciutat Comtal va ser l’any 2018.

Cinc anys després el fenomen musical internacional s’ha convertit ja en un fenomen social que ha permès als milers d’amants de la dècada dels noranta tornar a viure les nits de ball al ritme dels més importants temes i els grans hits de la dècada dels noranta i que van enamorar a tota una generació.

Tornar a viure un dia en els noranta és possible gràcies a la promotora musical Sharemusic!, que per a la cita de Barcelona ha presentat un cartell de luxe amb les actuacions en rigorós directe dels artistes més volguts pels fans dels anys noranta. El Line Up d’aquesta nit ha comptat amb els artistes més icònics de la música dels 90. En l’escenari del Parc del Fòrum s’han viscut grans momentazos de la mà de: 2 UNLIMITED – SNAP! – CORONA – WHIGFIELD – ALICE DJ – DAISY DEE DE TECHNOTRONIC – ROZALLA – CHIMO BAYO – NATHALIE DE SOUNDLOVERS FRAKTAL – SPANIC -WINTERMUTE -JUST LUIS – DJ SYLVAN – NEWTON – NEW LIMIT – KRISS ORUE. Actuacions que han estat acompanyades en tot moment pel mestre de cerimònies Fernandisco i amenitzat pel duo de DJs Jumper Brothers.


¡BARCELONA VUELVE A REVIVIR LA DÉCADA DE LOS  90 POR TODO LO ALTO! 

EL PARC DEL FÒRUM HA SIDO EL PUNTO DE ENCUENTRO DE MÁS DE 20.000 AMANTES DE LA MÚSICA Y LOS TEMAZOS QUE LLENABAN LAS PISTAS DE BAILE EN LOS NOVENTA

Más de 20.000 fans de la música de los 90 han vivido este sábado una velada mágica en el Parc del Fòrum de Barcelona gracias a la máquina del tiempo llamada ‘LOVE THE 90’S’. La capital catalana esperaba con gran expectación la cita ya que la última vez que se celebró el festival en la Ciudad Condal fue el año 2018.  

Cinco años después el fenómeno musical internacional se ha convertido ya en un fenómeno social ha permitido a los miles de amantes de la década de los noventa volver a vivir las noches de baile al ritmo de los más importantes temas y los grandes hits de la década de los noventa y que enamoraron a toda una generación.  

Volver a vivir un día en los 90 es posible gracias a la promotora musical Sharemusic! que para la cita de Barcelona ha presentado un cartel de lujo con las actuaciones en riguroso directo de los artistas más queridos por los fans de los años 90.  El Line Up de esta noche ha contado con los artistas más icónicos de la música de los 90. En el escenario del Parc del Fòrum se han vivido grandes momentazos de la mano de : 2 UNLIMITED – SNAP! – CORONA – WHIGFIELD – ALICE DJ – DAISY DEE DE TECHNOTRONIC – ROZALLA – CHIMO BAYO – NATHALIE DE SOUNDLOVERS FRAKTAL – SPANIC -WINTERMUTE -JUST LUIS – DJ SYLVAN – NEWTON – NEW LIMIT – KRISS ORUE. Actuaciones que han estado acompañadas en todo momento por el maestro de ceremonias Fernandisco y amenizado por el dúo de DJs Jumper Brothers.