ActividadesActualidadMúsica

Bell’opera DUET FEB 23

BELL’OPERA DUET.

event_Una_pareja_elegante_entrando_en_un_palco_de_la_Ópera_de_París_-_An_elegant_couple_entering_a_box_at_the_Paris_Opera__Jean-Georges_Béraud__1906_.

CONCERT DE CANT I PIANO

JENNIFER RAMÍREZ (soprano) & JULIA VICENT (Piano)

Aquest projecte comença a arrel d’un any complet de treball en un altre projecte en comú. Durant aquest any treballant juntes molts tangos i àries d’òpera, vam decidir començar a treballar juntes com a duetto líric. Portem molt poc temps com Bell’opera Duet, però, tant Julia com jo, tenim moltes ganes de començar el nostre recorregut juntes. Després del nostre exitós concert a Barcelona, primer concert com duetto, no tenim cap dubte que el públic estarà encantat del resultat. És una composició tradicional, de pianista i cantant però amb un repertori molt fresc. Volem fer un recorregut des de la música clàssica, passant per la sarsuela i sense oblidar-nos dels preciosos tangos i boleros, on segurament gaudireu recordant moments únics. No som un duetto estàtic ni clàssic, vam intentar treure el suc a totes les nostres obres amb canvis escènics i interpretacions diferents. Si voleu passar un moment elegant, divertit i inoblidable, no dubteu en què Bell’opera Duet és la millor opció.

Obres de Mozart, Bellini, Bizet, Faure, E. Curtis, Chapí, Gardel

 

 

Dissabte 23 de Febrer 19:00

 

El Forn de les Arts- Privé

 

C/ Sant Gil 4Bis

 

Entrada lliure amb aportació voluntària per als artistes.

 

 

ATENCIÓ! AFORAMENT LIMITAT. ÉS NECESSARI RESERVAR LLOC A TRAVÉS D’ENTRADIUM.

 

https://core.entradium.com/events/bell-opera

 

Preguem puntualitat. 10 minuts abans del concert quedaran alliberades les reserves de plaça per donar pas a les persones en espera, si l’aforament encara ho permet.

 

 

JENNIFER RAMÍREZ DÍAZ Nascuda a Las Palmas de Gran Canària, on va finalitzar els seus estudis de violí i cant coral. Als 24 anys d’edat, després de finalitzar els seus estudis de cant a València, es trasllada a Itàlia on inicia els seus estudis amb Antonio Lemmo i comença una intensa activitat operística.

Seleccionada en diverses acadèmies de perfeccionament líric, com el Cantier Lirico del Teatre Goldoni de Livorno, Acadèmia Rodolfo Celleti a Martina Franca, Bari, Fondazione dell’Opera Italiana de Bologna, i Teatre Verdi de Busseto on guanya el premi per participar en una de les òperes de la temporada del Festival Verdi en col•laboració amb el Teatro di Parma.

Al 2016 és seleccionada entre més de 3000 persones al món per participar al Festival Internacional Ising a la Xina, on aconsegueix el paper protagonista en l’òpera Carmen que és portada en gira per diverses ciutats de la Xina durant 2 mesos.

Entre 2016 i 2017 està a cavall entre Europa i els Estats Units on comença una activitat concertística molt intensa que la porta a actuar en diversos escenaris important d’Estats Units com el Carnigie Hall i Performers Arts of New Jersey, entre d’altres.

JUL IA VICENT SORIANO  natural d’Alacant, és titulada en Pedagogia del Piano pel Conservatori Superior de Música de Canàries i en el Màster del professorat d’Educació Secundària Obligatòria (especialitat de Música) a la Universitat d’Alacant.

Ha treballat com a pianista acompanyant, professora de piano, llenguatge musical i jardí musical a l’Escola de Música «Santa Cecília» d’Agost, col•legi Jesuïtes, CEU «Jesús María», Escola de Música «SCD Carolines», Conservatori Professional de Música i Dansa «Catalina Bufí» d’Eivissa i Formentera (seu de Formentera).

Ha actuat com a solista i pianista acompanyant en el teatre de «Les Cigarreras» (Alacant), The Wirral (Regne Unit), Plaça de «Les Flors» (Múrcia), Fundació ONCE (Alacant), Teatre Principal de Banyeres de Mariola (Alacant ), «Sankofa» (València), sala Carolina (València), «Artea Espai» (València).

En l’actualitat compagina la seva tasca docent, com a professora de Música a l’IES «Vega Baixa» de Callosa de Segura (Alacant), amb la de pianista acompanyant dels alumnes de cant de Jennifer Ramírez i en la representació teatral de l’obra «El vel de la Lluna «, sota la direcció escènica de Leyla Imankulieva.