BIENNAL DE PENSAMENT. CIUTAT OBERTA Del 15 al 21 d’octubre de 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BIENNAL DE PENSAMENT. CIUTAT OBERTA

PROGRAMA DE LES ACTIVITATS ORGANITZADES PEL CCCB

Del 15 al 21 d’octubre de 2018

Diversos espais de la ciutat de Barcelona

Entrada gratuïta a totes les activitats

http://www.biennalciutatoberta.barcelona/

 

El CCCB participa en l’organització de la Biennal de Pensament. Ciutat Oberta que neix enguany, impulsada per l’Ajuntament de Barcelona. Entenent que les ciutats són els principals escenaris on tenen lloc les transformacions que marquen el canvi d’època que vivim, la Biennal vol connectar el debat sobre el paper de les ciutats d’avui amb els grans reptes de la societat contemporània.

Durant tota la Biennal, el CCCB organitza diàlegs, conferències, concerts, una obra teatral, poetry slam i activitats familiars amb què, abordant diferents debats del present (migracions, feminismes, diversitat cultural, identitats de gènere…), es pretén contribuir a la reflexió sobre les ciutats que necessitem.

 

El CCCB gestiona la presència a Barcelona dels següents autors de la Biennal de Pensament:Jordi ARMADANS, Fina BIRULÉS, Alfred BRENDEL, NoViolet BULAWAYO, Judith BUTLER,Georges DIDI-HUBERMAN, Najat EL   HACHMI, Álvaro ENRIGUE, Blanca GARCÉS, MarinaGARCÉS, Nikki GIANNARI, Jane LAZARRE, Sabri LOUATAH, Henry MARSH, Bel OLID,Gemma PARELLADA, Eva PIQUER, Paul B. PRECIADO, Nour SALAMEH, Marcus DU SAUTOY,Marta SEGARRA, PEREJAUME, Rita SEGATO, Richard SENNETT, Gayatri SPIVAK, MarinaTABASSUM, Juan Pablo VILLALOBOS i Gabriela WIENER.

 

image007