Cinc anys del Rueda Film Festival del 12 al 14 de setembre al parc del Clot

Cinc anys del Rueda Film Festival

El Festival Internacional de Cinema Ciclista canvia de format, surt a l’aire lliure i s’alimenta del pedaleig del públic.

 

rueda

A Barcelona hi tenim molts festivals de cinema, alguns de més generals i altres de més específics. Molts d’aquests estan constantment buscant maneres de reinventar-se per sorprendre el públic any rere any. És el cas del Rueda Film Festival, el Festival Internacional de Cinema Ciclista, que enguany celebra la cinquena edició canviant de format. Ara totes les projeccions es faran a l’aire lliure, però amb un element molt diferent del que esteu acostumats a veure: tota l’alimentació elèctrica es generarà a partir del pedaleig del públic que mira la pel·lícula. Segons l’organització, és una manera perfecta per convertir el festival en un esdeveniment sostenible i, a més, que fomenti el poder col·lectiu i el gaudi cultural gràcies a la bicicleta. En total seran tres dies de cinema, amb estrenes i clàssics, com ara la pel·lícula de culte ciclista A Sunday in Hell, de Jørgen Leth. També podreu gaudir d’Afghan Cycles i África en cinecileta.

Totes les activitats es faran del 12 al 14 de setembre al parc del Clot. Cada dia hi haurà un aperitiu musical a les 19.00 hores amb Mika Ze, Drymen i Zé Luiz, Zelektor i el seu Soundbike. La projecció començarà a les 20.00 hores, i cada pel·lícula vindrà precedida per un curtmetratge. Aquests seran The ClimbBike ride i Music for Free.

Totes les projeccions són gratuïtes i de lliure accés per a tothom, fins a completar l’aforament. Trobareu tota la informació al web del festival.