ActividadesActualidad

Clubs DiR i CIC creen la BCN Fitness School Ambdues empreses s’uneixen per oferir el Cicle Formatiu de Grau Superior en Condicionament Físic a Barcelona

BCN Fitness School_img

 

 

 

 

 

 

 

Clubs DiR i CIC han unit esforços per oferir una formació superior reglada a totes aquelles persones que volen dedicar-se professionalment al món del fitness. La col·laboració d’ambdues empreses ha donat lloc a la creació de BCN Fitness School, que impartirà el Cicle Formatiu de Grau Superior en Condicionament Físic.

BCN Fitness School esdevé un referent acadèmic pels futurs professionals i professionals en actiu del sector fitness. Es tracta del primer i únic centre de Formació Professional reconegut per L’EHFA (European Health and Fitness Association) i que permet tenir accés directe al ROPEC (registre oficial de professionals de l’esport de Catalunya).

Solució a les necessitats reals i formació amb especialistes d’empreses líders en el seu sector

BCN Fitness School és el resultat de l’aposta de DiR i CIC, dos referents a Catalunya dintre dels seus àmbits de Fitness i Formació respectivament, per unificar la seva visió en l’ensenyament i facilitar el desenvolupament dels futurs professionals de la prescripció d’exercici físic i la promoció d’estils de vida saludables.

El lideratge, la filosofia i la dilatada experiència d’ambdues empreses garanteix una experiència docent inspiracional i motivacional; oferint un pla d’estudis actualitzat a les necessitats professionals reals del sector, i comptant amb un claustre docent format per professionals especialistes de la matèria.

El curs comptarà amb un seguiment personalitzat de l’alumne i amb una metodologia pedagògica innovadora, dos aspectes diferencials i representatius de CIC; així com amb instal·lacions i equipament d’última generació, amb accés gratuït a les instal·lacions de DiR Castillejos per a tots als alumnes. Els estudiants tindran accés a una borsa de treball pròpia, podran obtenir titulacions i certificacions (Anglès i Fitness) addicionals al pla d’estudis i seran registrats a ROPEC i EHFA

Pla d’estudis i sortides professionals de la titulació oficial

El Grau Superior en Condicionament Físic de BCN Fitness School atorgarà als seus estudiants la titulació oficial de Tècnic/a Superior en Condicionament Físic, que permet accedir a qualsevol estudi universitari oficial de grau, podent obtenir la convalidació de crèdits universitaris ECTS.

El pla d’estudis, ja disponible a la pàgina web, cobreix els següents àmbits: Valoració de la condició física i intervenció en accidents, Control postural, benestar i manteniment funcional, Activitats especialitzades de condicionament físic amb suport musical, Habilitats socials, Anglès, Nutrició esportiva, Fitness en sala d’entrenament polivalent, Formació i orientació laboral, Formació en centres de treball, Activitats bàsiques de condicionament físic amb suport musical, Empresa i iniciativa emprenedora, i Tècniques d’hidrocinèsia

El programa formatiu compta amb la opció de modalitat FP Dual, on l’estudiant també esdevé aprenent, combinant la formació en el centre educatiu amb l’activitat remunerada a una empresa.

BCN Fitness School capacitarà els seus alumnes per a dedicar-se professionalment a diferents sortides professionals dintre del món del Fitnes, on destaquen sortides professionals com: entrenador/a de condicionament físic en sales de Fitness, instructor/a d’activitats dirigides amb suport musical, entrenador/a personal, instructor/a d’activitats aquàtiques i hidrocinèsia, coordinador/a o director/a tècnic/a o instructor/a d’activitats de CF per a col·lectius especials.

L’inici de curs del CFGS en Condicionament Físic de BCN Fitness School tindrà lloc el mes de setembre 2019. La matrícula ja és oberta, amb tota la informació disponible a través del web https://bfs.cat/