Cruïlla Barcelona 10-11-12 de juliol Parc del Fòrum

Més que música

El Cruïlla Barcelona és molt més que música. Podreu gaudir d’experiències no musicals que fan que el Cruïlla sigui un festival únic.

cruilla-dia

F

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OOD TRUCKS

Aquest any el Cruïlla Barcelona millora la seva oferta gastronòmica i l’ampliem substancialment amb els Food Trucks característics de Barcelona.

Aquests estaran repartits en dos grans àrees gastronòmiques. Algunes ja confirmades com la Pick Up, Corazón Verde, Food’n’Roll, Yango, Filete Ruso, La Cocina Palpita, Triskan…

L’oferta va des d’hamburgueses i Hot Dogs d’autor, a menjar mexicà, oriental, pa amb tomàquet… o sucs i dolços.

WI-FI GRATUÏT

A la zona gastronòmica principal de cada any, a més a més, oferirem Wi-fi gratuït al públic del Cruïlla. Aquesta nova iniciativa es realitza gràcies a la Start Up catalana Mobdala.

Mobdala, juntament amb el fabricant d’equips de xarxes al núvol, Cisco Meraki, seran els responsable d’oferir una connexió Wi-fi gratuïta als assistents a la zona de restauració abans esmentada, per tal de que tots puguin navegar i compartir a les seves xarxes socials els moments més increïbles viscuts durant el festival.

BEEFEATER IN-EDIT

Una altra novetat de la present edició del Cruïlla Barcelona és la participació del festival de Cinema Documental Musical Beefeater In-Edit.

Cinema i música és la manera més curta i ràpida d’explicar que és el festival Beefeater In-Edit. La forma més llarga és explicant que rere 12 edicions, és el festival de referència de cinema documental sobre el món de la música.

Divendres i dissabte podrem gaudir d’una programació de continguts que Beefeater In-Edit ha creat expressament per al nostre públic.

Es podran veure documentals musicals així com videoclips, fragments de concerts, bobines amb el treball de les principals productores del país, playlists creades per alguns dels artistes que actuen al festival així com material propi del Cruïlla.

COCA COLA EN AMPOLLA DE VIDRE

Cruïlla Barcelona serà el primer festival de música nacional en apostar per l’ampolla de vidre de Coca-Cola.

Es tracta, una vegada més, de millorar considerablement el servei al públic del Cruïlla.

Considerem que la qualitat del producte en ampolla de vidre és superior a la d’altres envasos.

També podrem degustar un còctel especialment creat per al festival, el combinat Cruïlla, disponible a totes les barres. Es tracta d’un combinat de rom, Coca-Cola, llima i canyella.

ZONA DE MASSATGES

Una altra novetat d’aquesta edició serà l’espai Wellness del Cruïlla.

Tots sabem que un festival de música pot resultar molt cansat, i per això oferim una oferta de massatges a preus populars.

CASTELLERS

Ja és tradició veure als castellers al Cruïlla Barcelona.

Divendres, comptarem amb la Colla Jove de Barcelona amb els seus espectaculars castells amb Leds.

GRAFITIS

Un altre clàssic del Cruïlla és l’àrea de grafitis, on alguns dels millors grafiters del país realitzen obres amb les imatges dels artistes que veiem sobre l’escenari.

ZONA DE JOCS

També és tradició l’àrea de jocs del Cruïlla Barcelona. Jocs creats amb elements reciclats.

Aquest any hem de demanar, si us plau, que els pares deixin jugar als seus fills.

RECÀRREGA DE MÒBILS AMB ENERGIA SOLAR

I repetim la experiència iniciada l’any passat de recàrrega gratuïta de la bateria dels mòbils gràcies a l’energia solar, i gràcies a la col·laboració de Som Energia, cooperativa de consum d’energia sostenible.

SAMARRETA DEL CRUÏLLA, OBRA DE COSTALAMEL

Una altra novetat d’aquesta edició: la implicació de la marca catalana de Costalamel com a T-Shirt Partner.

Es tracta d’una de les marques de moda handmade amb dissenys originals i característics de Barcelona, dissenyades per barcelonins.

Es tracta d’un producte 100% local.

EL CRUÏLLA AMB LES ENTITATS D’ÀNIM SOCIAL

El Cruïlla Barcelona, a més a més de ser un festival de música, es converteix en un espai que ajuda a algunes entitats amb ànim social a difondre els seus missatges i la seva feina.

Ja és sabut l’estreta relació entre el Cruïlla Barcelona i Amnistia Internacional, amb la possibilitat de realitzar una donació al comprar les teves entrades, però, a més a més, durant els dies del festival, acollim i difonem les activitats de Oxfam Intermón, Som nit (projecte de prevenció al consum de drogues de la Creu Roja), Aldees Infantils, FETS (Associació d’entitats de Banca Ètica) i Surf Help.

Més informació aquí http://www.cruillabarcelona.com/ca/