Curses. Els 10 blaus és el nom amb què es coneix la cursa de Gràcia, que el dia 14 de junt omplirà els carrers de la vila de corredors.

La cursa més gracienca

Cursa10blaus_SlideImage01v2-e1429520158151

 

 

 

 

Curses. Els 10 blaus és el nom amb què es coneix la cursa de Gràcia, que el dia 14 de junt omplirà els carrers de la vila de corredors.

La cursa està organitzada pels Castellers de la Vila de Gràcia, Holmes-Place Europolis, l’ACIDH i CorreCATagafo pels carrers de Gràcia i té un recorregut íntegrament pels carrers de la vila. La cursa, amb modalitats de 5 i 10 quilòmetres, se celebrarà el dia 14 de juny i omplirà el barri d’atletes. També hi haurà cursa infantil, d’1 quilòmetre per tal que els més petits puguin gaudir també d”Els 10 blaus”.

Per aquells qui ho vulguin, s’organitzen sessions de preparació prèvies a la cursa a càrrec del club de corredors de Holmes-Place Europolis i CorreCATagafo (cal presentar la inscripció).

Diumenge a les 09:00 h Entrada general de: 12 € (+ 2e per lloguer del xip)

Cursa infantil i persones amb certificat de discapacitat: 6 €. Cursa de nens

Nombre màxim de corredors:
750 adults i 100 nens
a les 09:30 h Cursa d’adults

Organitzat per: Castellers de la Vila de Gràcia. Organitzat per: Centre Esportiu Municipal Sardenya. Organitzat per: Club Esportiu Europa. Organitzat per: Associació Catalana per la Integració i el Desenvolupament Humà.

M-es información http://www.cvg.cat