Curts in Gràcia projecta el curtmetratge internacional Zero

Curts in Gràcia projecta el curtmetratge internacional Zero

⦁ L’espai gastrocultural de Barcelona presenta el curt de David Victori en el seu cicle Curts in Gràcia
⦁ Després de la projecció, els assistents podran xerrar l’equip de Zero i també de Pulsacions, l’última producció del director català

Barcelona, ​​30 gen 2017.- Casa Gracia, l’espai gastrocultural de Barcelona, ​​continua amb la programació del cicle Curts in Gràcia, i presenta el proper dijous 2 de febrer el curtmetratge Zero, una història sobre la pèrdua de gravetat de la terra i les conseqüències que pot generar entre les persones. El curt va ser produït per Ridley Scott i Michael Fassbender, després del Youtube Your Film Festival que va guanyar David Victori el 2012 amb el seu anterior curtmetratge, La culpa.
En la seva voluntat de destacar el talent audiovisual a la ciutat de Barcelona, ​​Casa Gracia continua amb el seu cicle de curts, que s’allargarà durant els propers mesos amb propostes emergents i d’altres, com el cas de Zero, més consolidades.
A més de Zero, els assistents podran veure un resum de la sèrie d’Antena 3 Pulsaciones, que compta amb un capítol dirigit per Victori.
Després de la projecció, els assistents podran xerrar amb el director, David Victori, i amb tres actrius de la sèrie Pulsaciones: Meritxell Calvo, Lina Forero i Anna Gonzalvo.

Quan: dijous, 2 de març
Hora: 19h
On: Casa Gracia. Passeig de Gràcia, 116. Barcelona

Col·labora:

Per a més informació:
www.casagraciabcn.com
https://www.facebook.com/CasaGraciaBarcelona/
https://www.instagram.com/casagraciabcn/