DANIEL ANGLÈS PRESENTA EL SEU PRIMER TREBALL DISCOGRÀFIC ‘PUNTO DE ROCÍO’ A L’AUDITORI EL 14 DE DESEMBRE

9d9ad495-811d-4e5c-a4ac-d1dbdb7ed128

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DANIEL ANGLÈS PRESENTA EL SEU PRIMER TREBALL DISCOGRÀFIC ‘PUNTO DE ROCÍO’ A L’AUDITORI EL 14 DE DESEMBRE

 

Daniel Anglès i Marc Sambola s’uneixen per crear Punto de Rocío. Un projecte musical amb els grans èxits de la cantant Rocío Jurado.

La Sala 2 Oriol Martorell de L’Auditori acollirà el proper dilluns 14 de desembre a les 21h. el concert de presentació de Punto de Rocío, el nou projecte musical de Daniel Anglès (Oh Happy Day, El musical més petit..) i Marc Sambola (Projecte Rwanda, Ojos verdes, Le Llaman Copla…) que han adaptat els grans èxits de la desapareguda cantant Rocío Jurado.

Daniel Anglès, conegut al món de les arts escèniques per la seva trajectòria al gènere dels musicals i director de la companyia El musical més petit, ha dirigit grans espectacles com Mamma Mia!, Hair o La Bella i la Bestia; i n’ha protagonitzat d’altres com Rent, Notre Dame de Paris, Hedwing & el centímetro cabreado, etc.. Per celebrar els seus 18 anys de carrera va oferir un concert a l’Auditori de Barcelona amb el nom de Lluny de Broadway que va exhaurir les entrades als pocs dies de posar-les a la venda. En aquesta ocasió, presenta un treball totalment diferent al que havia desenvolupat fins ara.

Punto de Rocío recull les cançons més emblemàtiques de l’artista Rocío Jurado redescobertes per a l’ocasió, amb uns arranjaments fets per Marc Sambola, que busquen despullar els temes d’artificis i clixés per vestir-los amb detalls, amb noves harmonitzacions i, sobretot, aprofitant un equip de cinc músics excepcionals que acompanyen la veu de Daniel Anglès. El resultat són uns temes que respiren delicadesa en la seva concepció de música de cambra i, al mateix temps, la contundència que requereixen molts passatges de les cèlebres cançons de Rocío Jurado.

Flauta, viola, guitarra espanyola, contrabaix i bateria són la base d’un disc que segur que sorprendrà per la seva actualitat i que acompanyen a la veu de Daniel Anglès, qui, a dia d’avui, ja s’ha guanyat tots els elogis de la professió.

Daniel Anglès explica que: ‘En una cançó busco sempre l’emoció. I això és el que per a mi han tingut sempre les cançons de Rocío Jurado. Grans lletres i grans històries que viuen a través de les seves melodies. Hem rebut aquestes cançons a través d’una personalitat desbordant i aclaparadora com la seva. I des de l’admiració pel seu treball i carisma, sento que les seves cançons són el millor material que puc triar per gravar el meu primer disc com a solista. Vinc del món del teatre musical. I hi ha personatges en totes aquestes cançons. Podem redescobrir aquestes peces i reviure les històries que ens explica. Apassionar-nos amb elles i portar-les a un lloc nou. Perquè ja són un clàssic. I els clàssics es redescobreixen una vegada i una altra.’

Algunes de les cançons que es podran escoltar al concert presentació del 14 de desembre de Punto de Rocio seran: Señora, Como una ola, Se nos rompió el amor, Punto de partida, Como yo te amo o Si amanece, entre d’ altres.

CONCERT PRESENTACIÓ ‘PUNTO DE ROCÍO’
14 DE DESEMBRE. 21H.
SALA 2. ORIOL MARTORELL.
AUDITORI DE BARCELONA

Entrades a la venda a www.auditori.cat