ActividadesActualidadExposiciones

Design Market Barcelona 2019 13.12.19 – 15.12.19 /Mercat

El Design Market Barcelona torna un Nadal més com la fira de referència per als amants del bon disseny de la ciutat, gràcies a l’acurada selecció dels seus productes i el seu entorn privilegiat, el Disseny Hub Barcelona.

Organitzat pel FAD, en la seva 8a edició reuneix un total de 102 expositors amb els millors creadors actuals, nous talents i les marques més rellevants de l’avantguarda del disseny independent a través d’una selecció duta a terme per un comitè d’experts i membres de les associacions de professionals del disseny, l’arquitectura i l’art que integra el FAD.

Precisament aquesta selecció, que sempre es realitza sota uns paràmetres de rigor en el disseny i qualitat de les peces, és el que el converteix en un mercat imprescindible per a tots aquells que busquen una proposta que s’allunyi del tradicional mercat de Nadal, reflectint, així, l’aposta de l’entitat per estimular l’excel·lència creativa, promocionar a les noves generacions de talents i apropar el disseny a la societat.

Disseny, gastronomia, premis i activitats en família

Així, aquells que s’hi acostin els dies 13, 14 i 15 de desembre podran trobar una àmplia selecció de productes: objectes per a la llar i la persona, moda i complements, joieria contemporània, artesania, publicacions, elements gràfics, il·lustració, mobiliari, il·luminació i obres d’art de sèrie limitada, entre d’altres.

D’entre tots els productes seleccionats, el Design Market Barcelona juntament amb Campari lliuraran un premi al millor producte a la venda, tant en la categoria professional com en la d’estudiant. Tots els assistents podran participar en el sorteig dels productes guanyadors del Premi Campari en les dues categories.

Aquest any el mercat comptarà amb un espai gastronòmic interior i exterior. A més, es duran a terme tallers al voltant del disseny per a totes les edats, cosa que el fa molt atractiu per a les famílies.

Divendres 13/12: de 15 a 21 h.
Dissabte 14/12: de 11 a 21 h.
Diumenge 15/12: de 11 a 20 h.

Preu: entrada general 2 €. Socis del FAD, menors de 12 anys i major de 65 entrada gratuïta. Entrada reduïda*

* 50% de descompte amb el carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de BarcelonaDesign Market

Projecte

El Design Market és el mercat de dissenyadors independents que el FAD organitza cada Nadal. La propera edició tindrà lloc els dies 13, 14 i 15 de desembre al Disseny Hub Barcelona.Més activitats

05.12.19 /Jornada

Crafts Now. Jornada al voltant de l’artesania i la innovació

A-FAD   Generalitat de Catalunya-Artesania Catalunya, FAAOC

El 5 de desembre reflexionarem sobre com s’innova actualment en la pràctica artesana, i com aquesta conviu de manera transversal en els processos creatius de diferents disciplines.#Artesania  #Disseny  #Innovació  #Materials 

29.11.19 /Workshop

MODA-FAD Sustainable Challenge 2019

MODA-FAD  

Trenta estudiants repartits en sis equips utilitzaran la seva creativitat per transformar residus tèxtils en nous productes de valor amb marca pròpia.

28.11.19 /Convocatòria

Oberta la convocatòria dels Premis FAD 2020

ARQUIN-FAD  

62 edició dels Premis FAD, 15 edició dels Premis FAD de Pensament i Crítica i 7 edició dels Premis FAD Internacionals.#Arquitectura  #Ciutat i Paisatge  #Interiorisme  #Intervencions efímeres  #Pensament i crítica