DIA DE LA MÚSICA EN FAMÍLIA BY MINIMÚSICA (11 de juny)

DIA DE LA MÚSICA EN FAMÍLIA BY MINIMÚSICA

11 JUNY

De 17h a 21h

 

Dia-de-la-musica_web_OK

 

 

 

 

 

 

 

UNA DIADA DEDICADA ALS MÉS PETITS

Des de fa tres edicions, se celebra el Dia de la Música en Família al Festival Pedralbes amb l’objectiu de donar la benvinguda a l’estiu i commemorar el Dia de la Música fent una jornada d’activitats, tallers i concerts. L’experiència, un èxit quant a assistència de nens i grans, inclou una gran varietat de propostes artístiques.

Per quart any consecutiu, el Festival de Pedralbes vol tornar a repetir la jornada, que se celebrarà la tarda del diumenge 11 de juny. Els diferents racons del recinte s’ompliran d’activitats on la natura, la història i la música seran les protagonistes. Es tracta d’una jornada festiva que busca la diversió i l’entreteniment cultural de tota la família.

Amb la mateixa il·lusió que els darrers tres anys, preparem concerts, animacions, activitats i tallers amb la col·laboració de minimúsica. Poc a poc i, conjuntament amb ells, anirem desvetllant totes les sorpreses de la jornada.

Amb aquesta iniciativa, el Festival vol seguir integrant-se dins el teixit social i cultural de  Barcelona, tot oferint una activitat accessible per a tothom que gira al voltant de la música i que, a més de lúdica, és educativa. Per això, una vegada més, l’accés serà lliure per als nens i nenes fins als 12 anys.

En aquesta quarta edició, esperem que se segueixi consolidant a Barcelona la tradició de viure la música amb els amics i la família.

http://www.festivalpedralbes.com/dia-de-la-musica-en-familia-by-minimusica-2017/