Divendres 28 de febrer se celebra una nova edició del DNIT

FOREST SWORDS

Una de les revelacions de la música avançada del 2013, el britànic Forest Swords, ofereix un únic concert a CaixaForum Barcelona en el marc del programa DNIT

L’Obra Social ”la Caixa” reuneix en una mateixa vetllada l’experimentació musical de Forest Swords i la poesia de Josep Pedrals

• El músic britànic ofereix el primer d’un seguit de concerts que inclouen noms tan rellevants de la música electrònica del moment com Diamond Version, Julianna Barwick o Atom TM, que visitaran CaixaForum Barcelona al març i l’abril de 2014.

• El jove poeta català Josep Pedrals protagonitzarà el cicle previ al concert, Divendres amb…, que permetrà conèixer de primera mà les peculiaritats de la seva trajectòria.

• L’Obra Social ”la Caixa” consolida així una línia de programació dirigida al públic jove amb innovadores propostes en el camp de la música experimental, instal•lacions interactives, concerts, xerrades, espectacles de dansa i tallers al voltant de les exposicions.

Després de l’èxit de públic assolit en la seva primera edició, l’Obra Social ”la Caixa” ha engegat l’any 2014 amb una nova programació de luxe de DNIT, el cicle multidisciplinar destinat a potenciar la difusió de les últimes tendències creatives i musicals del moment. Noms imprescindibles de l’escena electrònica del moment es donaran cita durant els propers mesos de febrer, març i abril, fent les delícies dels amants de l’experimentació sonora, de la qual Barcelona s’està convertint ja en una capital de referència. Així, l’últim divendres de cada mes, CaixaForum Barcelona prolongarà els seus horaris fins a les 23h per rebre algunes de les propostes més innovadores, no només en el camp de la música electrònica, sinó també amb instal•lacions interactives, conferències o espectacles de dansa entre molts d’altres.

DIVENDRES 28 DE FEBRER

Concert d’electrònica: Forest Swords

CaixaForum Barcelona convida un dels artistes i productors de música avançada amb més projecció del moment, Forest Swords:

Forest Swords va consolidar el seu lloc dins l’escena experimental internacional amb el llançament al 2013 d’“Engravings”, un dels discos més brillants i irresistibles de tot l’any. Atmosferes obscures, paisatges ancestrals, guitarres càlides, immens poder emocional… móns que comparteix amb alguns dels seus companys de segell, Tri Angle, com The Haxan Cloak o Holy Other.
El primer disc de Forest Swords, “Dagger Paths”, va suposar una revelació. Un viatge des de la melancolia de Burial a terrenys dub, pop, R & B, drone i techno. Una benvinguda al particular món de Forest Swords.
El seu directe ha destacat en els millors festivals com Unsound Festival, Club to club, Le guess Who, Semibreve…

 Divendres 28 de febrer, a les 22.00 h, al Vestíbul. Preu: 6 € (50% de descompte clients ”la Caixa”)

Divendres amb artistes: Josep Pedrals

Xerrada amb el poeta Josep Pedrals:

És possible, al segle XXI, viure de la poesia? Com és l’experiència de recitar poesia en català a Europa, Àsia i Amèrica? Què va significar guanyar el concurs de recitació internacional d’Osaka el 2009? Quina relació té amb els diccionaris algú que juga amb les paraules i els seus sons com ningú? Quina és la clau per fer un sonet diari a l’Ara? Els recitals de Josep Pedrals són tota una experiència. N’ha fet milers arreu del món. Damunt de l’escenari és capaç d’emocionar i, alhora, fer riure el públic. Fer-lo riure molt. Amb la intel•ligència i l’humor que li són propis, vindrà a compartir amb nosaltres la trajectòria que l’ha convertit en un nom imprescindible de la literatura catalana contemporània.

 Divendres 28 de febrer, a les 20.00 h, al Vestíbul. Preu: 4 € (50% de descompte clientes ”la Caixa”)

Més informació: