Divendres i dissabte obrim el Museu de la Ciutat Imposible de la Sagrera!

Els dies 22 i 23 de novembre, a les 19 h, compartirem l’investigació que hem realitzat sobre com seria l’impacte dels projectes urbanístics de la Sagrera si s’haguessin realitzat, com la futura estació de la Sagrera.

Amb el col·lectiu Ciudades Imposibles i la col·laboració de El globus vermell hem reflexionat, junt amb el veïnatge del barri, quin és l’impacte de la construcció de la futura Estació Intermodal de la Sagrera i el parc que s’hi faria al soterrar les vies.

Han estat dies de recórrer la zona i treballar amb la comunitat més pròxima. Ara, de tota aquesta col·lecció fantasma composta per plans, maquetes, vestigis arquitectònics i urbanístics projectats hem creat una col·lecció, un artefacte narratiu que estrenarem a la Nau Ivanow.

Un museu viu

El Museu de la Ciutat Impossible de la Sagrera serà una col·lecció intermitent que es podrà seguir a la façana de l’antiga fàbrica de pintures Ivanow, avui convertida en un espai de creació escènica. Serà un recorregut guiat per reviure tots els projectes que s’han plantejat des de fa anys i que han quedat aturats o abandonats, com l’enterrament de les vies, la gran Estació Intermodal de la Sagrera, el parc lineal del Camí Comtal, la Torre dissenyada per Frank Gehry o La Maquinista, entre d’altres.

Vine a visualitzar com seria la Sagrera si s’haguessin dut a terme aquests projectes. Et recomanem portar paraigües, ja ho veuràs!

Trobareu més informació sobre el projecte a la pàgina nauivanow.com/nau027/