ActividadesActualidad

REC.0, LA TRANSFORMACIÓ MÉS RADICAL, CELEBRA L’EDICIÓ D’HIVERN del 7 al 10 de novembre,

 lheYSQEZT4y1Jdut398rpQ-Moda_1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REC.0, LA TRANSFORMACIÓ MÉS RADICAL, CELEBRA L’EDICIÓ D’HIVERN

El Rec.0 celebra la seva 19a edició amb la presència de grans marques de moda internacionals

 

  • El festival de pop-up stores de moda transformarà 56 espais industrials en botigues de moda efímeres al barri del Rec d’Igualada
  • Levi’s, Adidas o Mango són algunes de les grans marques que aposten pel Rec amb grans pop-up stores on es percep l’esperit de la marca
  • Novetats: s’amplia l’oferta esportiva amb roba d’esquí i muntanya amb Haglöfs, Rossignol, o Tsunami entre d’altres; streetwear amb Volcom, Superdry o DC Shoes i moda femenina amb els complements de Beatriz Furest, Indi & Cold i l’oferta del Pop-Up Day Estrella Damm
  • La moda emergent és consolida amb més marques com Brava Fabrics, CarlotaOms i IKA

 

El Rec.0 Experimental Stores es prepara per la seva 19a edició amb més moda que mai: un centenar de grans marques s’instal·laran al barri del Rec d’Igualada, transformant un total de 56 espais industrials en pop-up stores de moda. Només durant quatre dies, del 7 al 10 de novembre, grans marques vendran els seus estocs en un ambient festiu i transgressor. El talent emergent serà també un dels grans protagonistes d’aquest Rec.018 amb l’espai Rec Pop Up Day Estrella Damm.

 

Un circuit urbà pel barri del Rec d’Igualada, obert a tothom, estarà dividit en cinc grans zones i serà l’escenari on aquest centenar de marques i dissenyadors oferiran els seus productes. Entre les marques de moda participants s’hi troben Levi’s, New Balance, Adidas, Mango, Camper, Billabong, Reebok o Pepe Jeans, que ja han participat al Rec.0 en anteriors edicions, juntament amb noves incorporacions com Volcom, DC Shoes, Beatriz Furest, Indi & Cold, Acosta, Mintoday o Superdry, a més de l’oferta esportiva que creix amb Haglöfs, Rossignol o TsunamiSpyder i Peak Performance.

 

Les pop-up stores del Rec més destacades es distribuiran en un circuit pels carrers del barri on s’hi podran trobar, a més de les mencionades, Nice Things, Miriam Ponsa, Sita Murt, Dockers, Punto Blanco, Kickers, Txell Miras, Javier Simorra, Josep Abril, Antonio Miro, Textura, Kaotiko Barcelona, Castañer, Fox Head, Buff, Boxley, LTB Jeans, Nudie Jeans, Macson, Furest, Misako, Miss Me, Mus&Bombon, New Zealand Auckland, Sessùn, Samsoe&Samsoe, Geographical Norway, Privalia, Satorisan, Torras o Visionario.

 

L’apartat infantil compta amb grans firmes com Boboli, Tiny Cottons, Little Creative Factory, Chico, Picnik i 1+ in the family que es sumaran a Bean’s Barcelona, yporqué, Micu Micu, Mon Marcel o Little Lia by Beth. I al Pop Up Day RecKids hi passaran:Suindiatic, Cokoté, Anguè Anguè i Tresxics.

 

El disseny més emergent creix i serà a un pati central del circuit on s’hi podran trobar els dissenyadors més consolidats amb els més emergents, que seran a l’espai del Rec Pop Up Day Estrella Damm, dissenyat com un petit market on cada dia hi ha un dissenyador diferent. En aquesta ocasió hi passaran marques com Colmillo de Morsa, Nona BCN, Heidi Soto, Killing Weekend, Batech, Mireia Playà o Micuxu entre d’altres. Aquests conviuran amb el talent consolidat de marques com Carlotaoms, Ssic and Paul, Who, Gorni Kramer, David Valls, Susi Sweet Dress, Jordi Rafart o Pau Esteve.

 

Josep Abril dissenya la RecTshirt del REC.018

En aquesta edició, Josep Abril és el dissenyador encarregat de dissenyar la samarreta Rec.0. En un retorn als orígens, Josep Abril recrea un treball que ens torna als inicis del Rec.0, ja que aquest dissenyador hi és present des de la primera edició i de forma ininterrompuda. Es podrà comprar durant els dies del Rec a la seva pop-up store.

 

A més de moda, música i food trucks

L’agenda de concerts torna amb força. Quatre escenaris situats en àrees diferents del circuit Rec oferiran fins a 25 concerts i sessions de DJ, tots gratuïts. Destaquem, en aquesta edició, grups com Chet, Root Diamonds, Miss Loopita, Mar Gabarre, Red Rombo o Beth.

 

La gastronomia torna amb el Rec Street Food, amb una oferta gastronòmica variada que pretén reflectir diverses cuines d’arreu del món, amb especialitats molt diferents: cuina oriental, italiana, americana, mediterrània… a més d’una oferta vegana i també per a celíacs. Hi haurà un total de 36 food trucks i 1 pop up bar repartits en 5 zones del circuit del Rec.018.

 

Comptarem també amb un espai gastronòmic d’Ametller Origen, amb l’espai de El Bandarra, que oferirà un concert vermut diari, una barra dels mixers de Fever-Tree on degustar diferents combinats, i l’espai de xocolates Simon Coll on provar la millor xocolata desfeta. A més dels tres espais Estrella Damm, patrocinador oficial del Rec.0.

 

Rec.0 |Experimental Stores

Rec.0 |Experimental Stores va néixer l’any 2009 de la mà de professionals del món del disseny i la comunicació per reivindicar el patrimoni del barri del Rec d’Igualada. En aquests nou anys s’ha convertit en un festival de referència del món de la moda i de la cultura, amb la singularitat de donar vida a un patrimoni industrial únic a Catalunya. El Rec.0 rep uns 120.000 visitants cada edició.

 

Rec.0 Experimental Stores desenvolupa la seva comunicació a través de la pàgina web (www.rec0.com), les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram i del nou canal de difusió de Telegram.