EL 080 BARCELONA FASHION ANUNCIA 24 DISSENYADORS I MARQUES DE LA PROPERA EDICIÓ D’ESTIU 2019 del 25 al 28 de juny

080_e19_home_cat_sinboton

 

 

 

 

 

 

 

24 dissenyadors i marques de moda per a la 24ª edició de la passarel·la 080 Barcelona Fashion, que tindrà lloc del 25 al 28 de juny al Recinte Modernista de Sant Pau. Són els que ha presentat avui l’organització del certamen que impulsa la Generalitat de Catalunya a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), a l’espera de donar a conèixer la totalitat de participants i el programa d’activitats en els propers dies.

De moment, la passarel·la de moda catalana acollirà les desfilades dels següents dissenyadors i marques: Agnés Sunyer; All Sisters; All That She Loves; Antonio Miro; Aubergin; Brain&Beast; Como un Pez en el Agua; Custo Barcelona; Escorpion Studio Barcelona; Eñaut; Guillermina Baeza; Killing Weekend; Krizia Robustella; Laura Vecino; Lebor Gabala; Maite by Lola Casademunt; Mans Concept Menswear; Menchén Tomàs; Narbon; Naulover; Oscarleon; Sonia Carrasco; Teoh & Lea; Txell Miras. 

Així, una edició més, la passarel·la comptarà amb firmes de llarga tradició i prestigi com NauloverMaite by Lola Casademunt amb els seus dissenys de tendència per a la dona i Escorpion Studio Barcelona amb la seva moda versàtil i elegant.
.
Com és habitual, la passarel·la dona la benvinguda a noms nous que s’estrenen a la 080 com la dissenyadora Sonia Carrasco, amb una moda que es caracteritza pel minimalisme, la modernitat i un fort compromís mediambiental; Narbon, una firma de fair-fashion i demi-couture d’estil maximalista; i el dissenyador emergent Eñaut.

La moda bany també estarà present, com sempre a les edicions d’estiu de la 080 Barcelona Fashion, amb diferents propostes, algunes que desfilaran per primera vegada junt amb altres conegudes de la passarel·la. Als noms de referència en moda bany Guillermina Baeza i Como un Pez en el Agua se sumen en aquesta edició All Sisters, una firma de bany sostenible de gran projecció internacional i partner de Victoria’s Secret; la dissenyadora Laura Vecino, que debuta a la passarel·la amb la seva primera col·lecció de bany, i All That She Loves, una firma amb aires de la Costa Brava. Com fa un any, les desfilades de moda bany es presentaran en una ubicació diferent de la ciutat de Barcelona.

La 24ª edició de la passarel·la rebrà també els guanyadors de la passada edició d’hivern que presentaran les seves noves col·leccions. Així, podrem tornar a gaudir de la creativitat i estil de la firma de prêt-à-porter i estudi de sastreria Mans Concept Menswear –guanyadora del Premi al Disseny Emergent en les tres darreres edicions-; i de l’elegància de l’emblemàtica firma Antonio Miro, guanyadora del Premi a la Millor Col·lecció per “Rock”.

Altres firmes habituals que tornaran a la passarel·la catalana aquest estiu són Menchén Tomàs, amb el seu refinat prêt-à-porter per a dona; la dissenyadora independent Krizia Robustella i el seu sport deluxe per a home i dona; Agnés Sunyer amb la seva moda femenina urbana; Aubergin i els seus dissenys que combinen ètica, sostenibilitat i artesania; i la firma casual chic per a dona Teoh & Lea.

La moda independent també formarà part del calendari de desfilades de la mà de noms consolidats de la 080 com Oscarleon i Txell Miras, així com joves promeses com Killing Weekend.

Per la seva banda, la firma internacional Custo Barcelona no es perdrà aquesta edició d’estiu amb les seves col·leccions de moda dona i home. Tampoc ho farà Brain & Beast, amb una desfilada que no deixarà indiferent ningú. En un altre estil, Lebor Gabala també repetirà presència amb la seva personal visió de la moda femenina, on el punt és el protagonista.

Una edició més, el Departament d’Empresa i Coneixement, mitjançant el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), impulsa el 080 Barcelona Fashion per posar en valor dos importants actius: d’una banda, la tradició de la indústria tèxtil a Catalunya i, de l’altra, el prestigi de Catalunya, i sobretot de la capital Barcelona, com a pol de talent del disseny i de la moda.

Paral·lelament, el 080 Barcelona Fashion busca potenciar la cultura de la moda i la seva vinculació amb d’altres indústries culturals i creatives i acostar el món de la moda als ciutadans.