El 21 i 22 de març torna el Festival de Titelles de Barcelona al Poble Espanyol CANCELADO

·         El Poble Espanyol acull l’11a edició del Festival de Titelles de Barcelona

·         El Festival es consolida com activitat cultural familiar de la ciutat comtal i com a espai de referència del sector de les arts escèniques

·         La programació inclourà més de 70 funcions a càrrec de 14 companyies tant nacionals com internacionals

Barcelona, febrer de 2020 – El Festival de Titelles de Barcelona és un projecte consolidat que el 21 i 22 de març arriba a la seva 11a edició amb més de 70 funcions a càrrec de 14 companyies que es podran veure en 10 espais diferents dins del Poble Espanyol.

Any rere any, el Festival persegueix l’objectiu d’obrir al públic familiar les portes del teatre de titelles, objectes i de carrer. És fidel als seus orígens que estan marcats per una programació enriquidoracomposta per companyies de teatre emergents i veteranes, sobretot locals, però també amb participació d’algunes companyies estrangeres.

El certamen continua en la línia de les darreres edicions: una programació que estableix complicitat amb el públic familiar local i també amb el sector professional dels titelles, i que dóna especial protagonisme al carrer com a espai escènic, aprofitant el valor arquitectònic del Poble Espanyol.

L’objectiu del festival és proporcionar al sector dels titelles un espai de difusió, únic a la ciutat de Barcelona, i a partir d’una mirada transversal, aproprar el sector a nous públics.

Programació

Enguany, el Festival compta amb més de 70 funcions de 14 companyies consolidades o emergents, nacionals o internacionals.

S’estrenaran en primícia 5 espectaclesJugues? O la meravella de jugar, fent volar la imaginació de la companyia Rocamora Teatre; El jardí de la companyia Pamipipa; L’Amàlia i les ombres lunars de la companyia Animamundi; La Menuda i en Pau el gegant de la companyia Pengim Penjam; i Lulú de la companyia La Perla Teatro.

Hi haurà dos espectacles itinerants de la mà de les companyies La Finissima, que presenta Ramonlluc de Selvanyola i Sàndal Produccions amb El cavall màgic.

La majoria de propostes són per a públic a partir dels 2 anys, però també se’n trobarà una per a infants de 0 a 3 anys de la companyia Pamipipa, El jardí. Per als nens i nenes d’aquesta franja també hi haura una zona lúdica amb jocs adients a la seva edat.

Companyia resident

Del 16 al 20 de març, el Festival de Titelles es dirigirà a escoles i institucions que gaudiran de l’espectacle resident Lulú de la companyia xilena, establerta a Barcelona, La Perla Teatro. L’objectiu d’aquesta iniciativa és que el públic infantil descobreixi el teatre, el pugui experimentar i treballar a través d’un dossier pedagògic.

Més informació i venda d’entrades a www.poble-espanyol.com