El chico de la última fila de Juan Mayorga del 23/01/2019 al 03/03/2019 Sala Beckett

elchicopetit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Juan Mayorga, un dels autors contemporanis més importants a nivell estatal, torna a la Beckett aquest cop amb El chico de la última fila. El text va ser guardonat amb un premi MAX i va inspirar el cineasta François Ozon per la pel·lícula Dans la maison. Ara, s’instal·larà a la Sala de baix en una nova producció que comptarà amb la direcció d’Andrés Lima i un repartiment de luxe encapçalat per Sergi López.

Aquest espectacle forma part del cicle Res no és mentida. Joves i ficció en temps digitals.

Sinopsi

Un professor de literatura d’un institut es desespera corregint les redaccions dels seus alumnes fins que arriba a la d’aquell noi silenciós que sempre seu a l’última fila. L’impuls i l’afilada capacitat d’observació que transmet el text li despertaran contradiccions, somnis i velles frustracions. Des d’aquest moment, entre l’alumne prodigi i el seu professor sorgirà un vincle tan intens com perillós. Una estranya relació que acabarà en una espiral perversa de fascinació, erotisme i expectatives irrefrenables.

En paraules de Juan Mayorga: “El chico de la última fila es una obra sobre maestros y discípulos; sobre padres e hijos; sobre personas que ya han visto demasiado y personas que están aprendiendo a mirar. Una obra sobre el placer de asomarse a las vidas ajenas y sobre los riesgos de confundir vida y literatura. Una obra sobre los que eligen la última fila: aquella desde la que se ve todas las demás.”

Entrades regal

* Vols regalar entrades per aquest espectacle? Consulta com fer-ho aquí!

Autoria: Juan Mayorga
Direcció: Andrés Lima

Repartiment: David Bagés, Guillem Barbosa, Arnau Comas, Míriam Iscla, Sergi López i Anna Ycobalzeta

Escenografia: Beatriz San Juan
Il·luminació: Marc Salicrú
Disseny de vestuari: Míriam Compte
Espai sonor: Jaume Manresa
Assistent de so: David Ribas
Regidoria: Mireia González
Ajudant de direcció: Anna Serrano

Alumne en pràctiques de l’Institut del Teatre: Adrián Núñez

Una producció de la Sa