El circ i el videoart es fusionen a ‘Under’, un innovador espectacle que es podrà veure aquest Nadal a El Born CCM 21,22 27 i 30 de desembre

 35b4271c-7434-4eaf-b283-793f04745986
 

Barcelona amplia l’oferta de circ amb una creació que es presentarà durant sis únics dies i que commemora els 250 anys del naixement del circ modern.

· ‘Under’ és un viatge fantàstic que recorre el metro de sis ciutats europees combinant les projeccions amb malabars, acrobàcies i humor. El pròxim dimarts 18 de desembre es realitzaran assajos que podran cobrir els mitjans interessats.

· L’espectacle es podrà veure els dies 21 i 22 de desembre i, posteriorment, quatre dies més, entre els dies 27 i el 30 de desembre. Ls entrades ja estan a la venda.

 El circ i el videoart es fusionen en el nou espectacle Under. Històries sota terra, una proposta diferent per a les festes de Nadal que es podrà veure a El Born CCM els dies 21 i 22 de desembre i, posteriorment, quatre dies més, entre els dies 27 i el 30 de desembre. Aquesta innovadora creació, que commemora els 250 anys del naixement del circ modern i es presenta com una de les grans novetats d’aquest any a la cartellera de Barcelona, és un espectacle de circ actual adreçat a tots els públics, un cant a la imaginació, que proposa un recorregut fantàstic per sis ciutats: Barcelona, París, Lisboa, Nàpols, Estocolm i Munic. Els espectadors que assisteixin a les funcions descobriran la sorprenent arquitectura de les parades de metro a través del videoart i les projeccions, que es fusionaran amb números de malabars, acrobàcies i moltes altres tècniques circenses.

L’espectacle, dirigit per Emiliano Sánchez Alessi (premi Zirkòlika al Millor Número de Circ 2017), està protagonitzat per 11 artistes, inclou una banda de música en directe i té com a punt de partida el viatge en metro d’un clown solitari que es troba uns personatges imaginaris, plens de contrastos, que el sorprendran amb els seus números de circ. Undervol ser espectacle per emocionar amb una fórmula, la fusió del circ amb les projeccions, que s’ha vist poques vegades a Barcelona. Aquest ambiciós projecte és una producció conjunta de El Born CCM, Zirkòlika i UnderCirc.

FITXA ARTÍSTICA 
Direcció: Emiliano Sánchez Alessi.
Artistes: Nicolas Benincasa (clown), Fernando Pose (malabars de rebot), Fernando Melki i Leti Garcia (acrobàcia/mà a mà), Antonia González (antipodisme), Emiliano Sánchez Alessi (malabars amb maces) i Marta Erra (corda aèria).
Espai Sonor: d2mau.
Músics: Feliciano Garcia (saxofon), Ramon Vagué (guitarra) i d2mau (electromúsica).
Vestuari: Aline Vincent.
Disseny il·luminació: Joaquin Guirado.
Audiovisuals/Videoart: Teo Campos.  Rigging: Iván Arjona.
Ajudant producció: Karmen Sampalo.
Producció: Vicent Llorca.

INFORMACIÓ PRÀCTICA
UNDER. 7 úniques funcions: 
Sala Moragues – El Born CCM
Dimecres 19 de desembre, 20h – ESTRENA (Nit de Circ Premis Zirkòlika)
Divendres 21 i dissabte 22 de desembre, 19h
Dijous 27, divendres 28, dissabte 29 i diumenge 30 de desembre, 19hPreu: 12 € (entrada general); 9,5 € (aturats i estudiants)
6 € nens (de 6 a 14 anys)

Venda d’entrades: El Born CCM
Taquilla: Plaça Comercial, 12. Barcelona
Telèfon: 93 256 68 50 (de dilluns a divendres de 9:30h a 19h)
Internet: http://elbornculturaimemoria.barcelona.cat