El compositor català David Bozzo organitza per 8è any consecutiu el cicle de concerts anual sota el nom Cicle David Bozzo 22 i 23 de febrer

image1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Els concerts d’aquesta edició seran el 22 de Febrer de 2019 a les 20h. al Reial Club Marítim de Barcelona i el Dissabte 23 de Febrer de 2019 a les 20h. a l’Aula Magna del Conservatori de Sant Cugat del Vallès. Els intèrprets per a aquesta edició seràn el violinista valencià amb residència a Londres Francisco Jimeno i la pianista santcugatenca Clotilde Manuel.

 

Entre les obres del programa hi figurarà “… y Dar Eternidad a los Ángeles”, obra de recent creació, així com “Adagio y Fuga”, L’Inspiration d’un Ange” i “Petita Pregària”. El programa es completarà amb les “Dances Romaneses” de Béla Bartók, “Preludi i Allegro” de Fritz Kreisler i la “Sonata per a Violí i Piano” de Claude Debussy.

 

Els concerts d’aquest any són també una oportunitat per descobrir no només la música de David Bozzo si no també per escoltar la seva vessant més cambrística abans de l’estrena simfònica de l’abril amb l’Orquestra Simfònica Sant Cugat.

 

El Cicle David Bozzo estan organitzats per David Bozzo amb la col·laboració de l’Associació Amants del Teatre, l’escola de música de Sant Cugat del Vallès CEM GYMEL, i el Reial Club Marítim de Barcelona. L’entrada és completament lliure.

 

 

——-

David Bozzo (www.davidbozzo.info)

Neix a Sant Cugat del Vallès (Barcelona) el 1980. Va estudiar violí al Conservatori Municipal de Música de Barcelona (Barcelona) i composició al Conservatori Superior de Música Salvador Seguí de Castelló (Castelló de la Plana, València).

 

El seu catàleg d’obres inclou des de música per a instrument sol fins a música simfònica. Ha rebut encàrrecs de músics i formacions com són la Banda Municipal de Música de Palma de Mallorca, l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat o la flautista Patricia De No. La seva música s’ha interpretat al Regne Unit i l’estat espanyol en moltes ocasions, incloent-hi un Concert per a Violí i 2 quartets de corda.