EL CONCERT DE VANESA MARTÍN AL SANT JORDI CLUB CANVIA DE DATA (19 de març)

EL CONCERT DE VANESA MARTÍN AL SANT JORDI CLUB CANVIA DE DATA

BAJAFOTO_180501

 

 

 

 

 

 

A causa d’una reestructuració en el calendari del Sant Jordi Club i aliena totalment a l’artista, el concert de Vanesa Martín previst el 12 de març al Sant Jordi Club (21h.) finalment tindrà lloc una setmana després, el dissabte, 19 de març, en el mateix recinte i a la mateixa hora.

Les localitats adquirides fins al moment seran vàlides per a la nova data, i les persones que ho desitgin podran demanar la devolució de l’import de les entrades en els mateixos punts de venda on van ser adquirides abans del 31 de novembre.

La cantautora Vanesa Martín va ser el primer nom confirmat a la programació del Guitar Bcn 2016. L’artista de Màlaga arribarà a Barcelona a la que serà, sense cap mena de dubte, la seva més ambiciosa visita a la Ciutat Comtal fins al moment.

Entrades a la venda a theproject.es

EL CONCIERTO DE VANESA MARTÍN EN EL SANT JORDI CLUB CAMBIA DE FECHA

Debido a una reestructuración en el calendario del Sant Jordi Club y ajena totalmente al artista, el concierto de Vanesa Martín previsto el 12 de marzo en el Sant Jordi Club (21h.), finalmente tendrá lugar una semana después, el sábado 19, de marzo en el mismo recinto y a la misma hora.

Las localidades adquiridas hasta el momento serán válidas para la nueva fecha, y las personas que lo deseen podrán pedir la devolución del importe de las entradas en los mismos puntos de venta donde fueron adquiridas antes del 31 de noviembre.

La cantautora Vanesa Martín fue el primer nombre confirmado a la programación del Guitar Bcn 2016. La artista de Málaga llegará a Barcelona en la que será, sin lugar a dudas, su más ambiciosa visita a la Ciudad Condal hasta el momento.

Entradas a la venta en theproject.es