El millor pla pel cap de setmana de Sant Joan: La Pedrera JAZZ

El millor pla pel cap de setmana de Sant Joan: La Pedrera JAZZ

Joan Codina Sextet proposa un repertori amb composicions originals i versions que impregnarà el terrat de La Pedrera en dues nits màgiques

La Pedrera Jazz reuneix el talent jove més destacat del moment

 

Joan Codina Sextet - La Pedrera Jazz

Aquest divendres 21 i dissabte 22Joan Codina Sextet posarà les notes i el ritme a una de les nits més curtes de l’any al terrat de La Pedrera. Aquest serà el tercer cap de setmana del cicle més atractiu de la ciutat: La Pedrera Jazz . L’edició 2019 proposa 15 projectes amb el talent jove més rellevant del jazz fet a Barcelona. Joan Codina és un exemple, últim Premi Extraordinari d’Interpretació en Jazz i Música Moderna del Conservatori Superior del Liceu, el trombonista Joan Codina, protagonitza aquest concert amb un sextet format per Tom Amat al piano, Joan Garcias al contrabaix, Adrià Claramunt a la bateria, Dani López, saxos i flauta i Miguel Villar als saxos.

La natura, la comunicació entre les persones, el sentit de comunitat, la gent gran o el silenci són alguns dels temes que la formació tradueix en música a partir de composicions originals de músics de l’escena barcelonina i alguns clàssics d’autors que, al llarg de la història, també han sentit la necessitat de parlar-ne.

 

La Perdrera Jazz

Enguany la Fundació Catalunya La Pedrera presenta un cartell amb el talent jove més destacat del panorama jazzístic amb 30 sessions i 17 grups musicals. Bandes com Joan Codina Sextet, Supersax Project, Rita Payés, els duos formats per Marcel·li Bayer amb Toni Saigi i Marco Mezquida amb Manel Fortià, el quartet de Magalí Datzira o Joan Mar Sauqué amb el seu quintet donaran la benvinguda a l’estiu, transformant el terrat de La Pedrera en un escenari emblemàtic i suggerent.

El cicle La Pedrera Jazz, organitzat per la Fundació Catalunya La Pedrera, és un esdeveniment consolidat a les nits d’estiu de la ciutat amb més de 7.000 visitants l’any 2018. Cada vespre de divendres i dissabte La Pedrera obre les seves portes perquè el públic gaudeixi d’un concert i d’una experiència màgica.

 

En un entorn únic: La Pedrera  – Casa Milà

La Pedrera Jazz comença amb una visita lliure a l’àtic de la balena, a les golfes de la Casa Milà, seguida d’una copa al terrat, un indret emblemàtic i suggestiu que convida a viure l’arquitectura, la nit, la ciutat i la música jazz.

El terrat, un dels més singulars de la història de l’arquitectura amb les seves formes oníriques, farà de La Pedrera Jazz una experiència encara més inoblidable.

 

Vídeo del cicle

 

La Fundació Catalunya La Pedrera serveix a la societat construint un  futur millor i més just. Per això, ofereix oportunitats a les persones; impulsa el talent, la creació i l’educació; fomenta hàbits d’alimentació saludables, i conserva i comparteix el patrimoni natural i cultural.

La Pedrera és la seu i el principal equipament que gestiona la Fundació Catalunya La Pedrera, una fundació privada i independent que destina tots els recursos generats per les seves activitats a projectes socials, mediambientals, educatius i culturals. Aquests projectes han beneficiat aquest darrer any més de 500 mil persones a tot Catalunya.