El Museu de les Aigües celebra el seu 15è aniversari amb el primer ‘Concert pel planeta’ 8 de juny

 

El Museu de les Aigües celebra el seu 15è aniversari amb el primer ‘Concert pel planeta’ 
Buhos, Porto Bello i Segona mà actuaran dissabte 8 de juny, Dia Mundial dels Oceans, a les instal·lacions del Museu a Cornellà. 
Les invitacions s’han de passar a recollir a l’edifici de RAC105, Avinguda Diagonal 477, planta 15, a partir del dilluns 27 de maig. Aforament limitat fins a exhaurir invitacions.

An image

 


 
 El proper dissabte 8 de juny, a partir de les 19h, el Museu de les Aigües acollirà el primer ‘Concert pel Planeta’, una iniciativa que s’emmarca dins dels actes de celebració del 15è aniversari i que té com a objectiu contribuir a conscienciar sobre la necessitat d’unir esforços en la lluita contra el canvi climàtic i el respecte al medi ambient.
A les 19:30h s’iniciaran les actuacions musicals amb el grup SEGONA MÀ; posteriorment actuaran PORTO BELLO i tancaran el concert els BUHOS.
El concert és gratuït i les entrades poden recollir-se a RAC105, a l’Avinguda Diagonal 477, planta 15.  L’aforament és limitat fins a esgotar existències i es poden recollir un màxim de dues entrades per persona. L’accés serà restringit a majors de 18 anys excepte si els menors van acompanyats d’un responsable legal major de 18 anys. Els joves amb edats entre els 16 i 18 anys, només accediran al recinte amb l’autorització del tutor, perfectament emplenada i signada.
El canvi climàtic és un dels grans reptes de la societat actual, un repte global que afecta la qualitat de vida de les persones i la disponibilitat de recursos. És per això que el concert se celebra coincidint el Dia Mundial del Medi Ambient, el 5 de juny, i el Dia Mundial dels Oceans, el mateix 8 de juny.