ActividadesActualidadExposiciones

El Museu Egipci a casa teva – #YoMeQuedoEnCasa

Ja que no pots anar al MUSEU EGIPCI de BARCELONA  
El MUSEU EGIPCI de BARCELONA va a CASA TEVA! 
T’expliquem de quina manera

El Museu Egipci de Barcelona se suma a la iniciativa d’apropar la cultura als ciutadans que han de quedar-se confinats a casa, en relació amb l’emergència sanitària del COVID-19


Barcelona, 17 de març de 2020. En aquests dies difícils de confinament i de preocupació generalitzada per la crisi covírica, el  Museu Egipci de Barcelona  t’ofereix la possibilitat de visitar la seva magnífica col·lecció d’art faraònic sense moure’t de casa. Asseu-te còmodament al sofà i fes que desfilin davant teu des de faraons tan emblemàtics com Ramsès II o Cleòpatra VII, fins a un munt de peces singulars que comprenen els 3.500 anys de la història de l’antic Egipte, sense oblidar els bellíssims sarcòfags i les inquietants mòmies. Com? Molt fàcil! T’expliquem en què consisteix aquesta iniciativa del Museu Egipci de Barcelona.

Només cal descarregar ( Play Store  o  APP Store , en funció del dispositiu) de forma gratuïta l’APP del Museu Egipci de Barcelona.

Un cop descarregada, cal introduir aquesta contrasenya:  YoMeQuedoEnCasa
Amb un quart de segle d’existència i de titularitat completament privada, el Museu Egipci de Barcelona desenvolupa des de fa anys les tecnologies més punteres al servei de la cultura i del món museístic, tot explorant els nous camins que li permeten sortir de les seves instal·lacions físiques, emplaçades a la Seu de l’Eixample barceloní. Per aquest motiu, l’entitat té posada en marxa des de fa temps una eina tan útil per als seus visitants com és l’APP del Museu.

Ara, aquesta APP vol arribar als visitants virtuals. Amb l’objectiu d’alleugerir les hores de confinament a casa i, a més de ser un recurs d’entreteniment, també esdevenir en una eina pedagògica pels seus continguts didàctics, el Museu Egipci de Barcelona posa a disposició de tothom la seva APP per tal de que grans i petits gaudeixin d’un recorregut virtual des del menjador o la saleta d’estar.

Amb aquesta iniciativa, el Museu Egipci de Barcelona vol romandre al costat de tota la ciutadania en aquests moments d’excepcionalitat. Almenys per una estona, els amants de l’antic Egipte es podran deixar endur per la màgia de la sempre fascinant civilització faraònica! 

L’app està disponible en quatre idiomes: Català, Castellà, Francès i Anglès, i és totalment GRATUÏTA.
 DESCARREGA APP ANDROID
DESCARREGA APP APPLE