El Museu Egipci celebra el Nadal amb diversos tallers infantils


Nens i nenes podran aprofitar les vacances de Nadal per gaudir de diferents tallers dedicats als faraons, reines, prínceps i princeses de l’antic Egipte

El Museu proposa un taller dedicat a Ramsès el Gran i un matí de jocs Egipcis pels amants dels jocs de taula Desembre de 2019, BARCELONA.- Un any més el Museu Egipci de Barcelona obre les seves portes als més petits durant les festes de Nadal. A través de diverses activitats els petits aventurers podran descobrir part de la història de la civilització egípcia i endinsar-se en els seus secrets. Recorreran les diferents sales del Museu i realitzaran tallers per dur a la pràctica els coneixements adquirits i endur-se cap a casa un record ben especial.

El departament pedagògic del Museu ha elaborat un programa amb diversos tallers per tal que cada infant pugui escollir la temàtica que major interès li desperti. Podran realitzar un viatge per la terra de Ramsès el Gran i conèixer les seves aventures amb l’ajuda de les peces que trobaran a les instal·lacions del Museu. No tan sols descobriran les històries i anècdotes del més gran dels faraons sinó que també podran desvetllar els secrets de la seva família i els seus animals de companyia.

Els altres tallers estaran enfocats a conèixer les aventures de prínceps i princeses egípcies, com el primer egiptòleg de la història, Khaemuaset, o la guerrera Tetisheri. En l’activitat “Faraons, reines, prínceps i princeses a la vora del Nil” els més menuts també podran explorar a través de les peces exposades al Museu la vida de personatges il·lustres de la història d’Egipte com el faraó Akhenaton o la reina 
Cleòpatra

La programació d’activitats nadalenques del Museu Egipci es completa amb la celebració del taller “Matí de jocs Egipcis”, que permetrà als amants dels jocs de taula posar en pràctica les seves qualitats com a jugadors egipcis amb alguns dels jocs més famosos, com el Sennet, el joc de la Serp o el joc dels Gossos i Xacals.

Tallers de Nadal al Museu Egipci de Barcelona

Matí de jocs Egipcis
21 de desembre – de 11 a 13 h.
 
Faraons, reines, prínceps i princeses a la vora del Nil:        
Cleòpatra i Akhenaton

30 de desembre – de 10 a 13 h.

Faraons, reines, prínceps i princeses a la vora del Nil:        
Khaemuaset i Tetisheri

31 de desembre – de 10 a 13 h.

Ramsès el Gran i la seva família
2  de gener – de 10 a 13 h.
 
Un viatge per la terra de Ramsès el Gran
3 de gener – de 10 a 13 h.
Activitats destinades a nens i nenes de 6 a 12 anys.

Podeu consultar tota la informació sobre els tallers a:
www.museuegipci.com