El Núria celebra els 90 anys amb un munt d’activitats (del 4 al 6 de febrer)

image

Festa de la cervesa, rutes històriques, concurs de fotos… descobreix totes les activitats que han preparat per als barcelonins! Time Out en col·laboració amb el Restaurant Núria.

 

 

 

 

Totes les activitats dels 90 anys del Núria

Festa de la cervesa
El dia 4 de febrer a les 19h serà el moment de fer aquesta gran celebració per commemorar el primer tirador de Barcelona, que es va instal·lar al Núria l’any 1936: tot un avançament tecnològic de l’època! Músics de gitanos de Gràcia posaran el toc de rumba per animar la festa!

La Ruta del Núria

El Núria ha estat testimoni i protagonista dels esdeveniments més importants de la història de Barcelona: la Segons República, la Guerra Civil, les manifestacions pro democràcia, l’atracament al Banc Central, l’incendi del Liceu… És per això que s’ha organitzat una ruta cultural per recordar els fets. L’activitat és gratuïta i se celebrarà el divendres 5 i el dissabte 6 amb passis a les 12 i les 18h. Heu d’apuntar-vos en aquest formulari   http://www.timeout.cat/barcelona/ca/que-fer/la-ruta-del-nuria   i hi podreu anar gratis.

Sopar amb història i microteatre

Una dona misteriosa arriba al Núria. Una viatgera que recorda la seva infància i que ens transporta al passat. Una dona que busca el seu destí… Així arrenca la petita peça teatral que s’ha creat per als 90 anys de la Núria. Apunteu-vos al sopar amenitzat per aquesta peça de microteatre tot recordant la història del restaurant. Podreu participar-ho de dijous 4 a dissabte 6 de febrer en torns de 20.30 a 22.00. Podreu reservar plaça al 93 302 38 47.

Recuperem els clàssics

Per celebrar aquests 90 anys, el Núria recupera tres receptes clàssiques, procedents de les antigues cartes. Aquests plats en format tapa són civet de porc senglar, perdiu a la vinagreta i garrí tostón. Tasteu-los!

Una canya per cada tapa

Ah, i de dijous a dissabte 6 de febrer tant a l’hora del vermut o al sortir de la feina, us convidaran a un xato de cervesa per cada tapa que demaneu! Podreu gaudir d’aquesta oferta de 13 a 14h i de 19 a 20.30h!

Convida la teva Núria

Tots tenim amigues, cosines, mares, tietes, xicotes, saludades o conegudes que es diuen Núria. Convida-les al Núria! El restaurant convidarà totes les Núries a un còctel o un refresc!

Recuperem l’ofici de l’enllustarador de sabates

La Rambla de Canaletes havia estat un punt habitual per enllustrar-se les sabates. Al voltant del bonic quiosc ja desaparegut i de la font, una munió d’enllustradors posaven les sabates a punt de grans i petits. L’ofici s’ha anat perdent i fa anys que Canaletes s’ha quedat enllustrador. Ara, el Núria, encara que sigui per pocs dies, vol recuperar aquest antic ofici i oferirà el servei d’enllustrador a la seva clientela. Podreu participar en aquesta activitat de forma gratuïta, de dijous 4 a dissabte 6, de 10 a 12h.

Concurs de fotos

Durant tota la setmana, a partir de dilluns 1 de febrer, tots els visitants del Núria podran fer-se una fotografia al photocall de l’establiment. Serà una reproducció de la mítica imatge del Núria amb un cotxe clàssic estacionat a la porta. La fotografia que obtingui més m’agrada a twitter o instagram, acompanyada del hastag #RestaurantNúria serà la guanyadora d’un premi que consisteix en una nit d’hotel amb esmorzar per a 2 persones al Santuari de Núria.