El Petit Palau acull l’International Choral Festival Barcelona 2013 ( 16 de novembre)

Formacions de tres països diferents hi participen el 16 de novembre

300x300

El Petit Palau, sala adjacent a la principal del Palau de la Música Catalana, acull el dissabte 16 de novembre l’International Choral Festival Barcelona 2013. Es tracta d’una iniciativa holandesa que ha convidat a la ciutat agrupacions corals d’Àustria, el Regne Unit i, per descomptat, de la nostra terra.

El país centreeuropeu hi serà representat per l’ A Cappella Choir Tulln en actiu des de 1980 a Tulln an der Donau. El Surrey Hills Chamber Choir i el Choir Impromptu venen del Regne Unit, mentre que de molt més a la vora acut el Coro de Castañuelas de Barcelona. Sota la direcció de Mar Bezana, és una formació composta per nou intèrprets, totes elles professionals en la tècnica de les castanyoles de concert, el que les converteix en una de les formacions més innovadores i originals de les que hom pot gaudir avui en dia.

Tot plegat configura una vetllada ben diversa pel que fa als autors interpretats i el mode d’aproximar-s’hi. Si a l’atractiu artístic de la proposta li sumem que compta amb un preu molt ajustat (de 5 a 10 €) i el recinte atresora la solera del Palau, poc més cal afegir.