Música

El proper dissabte 16 de febrer el funk de la Fundación Tony Manero puja a l’escenari del Jamboree

Serà una oportunitat única per gaudir des de la curta distància d’una de les bandes més populars de la música de ball de les darreres dues dècades.

Per a aquest doble concert (20h i 22h) pujaran a l’escenari del Jamboree en formació de sextet i alternaran temes del seu darrer disc, Lugares comunes, amb clàssics rearranjats per l’ocasió.

El proper dissabte 16 de febrer (20h i 22h) una de les bandes de referència de l’escena disco-funk al nostre estat, pujarà a l’escenari del Jamboree. La Fundación Tony Manero ens brinda una oportunitat única per gaudir des de la curta distància d’una de les formacions més populars de la música de ball de les dues darreres dècades.

Dissabte 16, a les 20h i 22h · Funk · 15€
FUNDACIÓN TONY MANERO
Paquito Sex Machine veu, guitarra espanyola i pandereta, Miguelito Superstar veu, Lalo López guitarra i cors, Deliciosa Smith baix, Marc Benaiges bateria, Àlex Badia teclats

La Fundación Tony Manero és una banda de referència de l’escena disco-funk a tot l’Estat. Autors d’èxits sonats, els membres de la Fundación Tony Manero fa més de 20 anys que pugen a l’escenari amb la mateixa idea amb la qual van fundar aquesta banda històrica: fer ballar al públic amb bona música.

Cada nou disc de la Fundación ha estat una «refundació» del seu so original. No en va, el passat 2018 van presentar el treball «Lugares Comunes», un disc íntim ple de referències personals i amb un so proper al nu-soul. Al Jamboree pujaran a l’escenari en formació de sextet. Durant el seu concert, alternaran temes del seu darrer disc amb clàssics rearranjats per l’ocasió.

 

edd629b7-edc7-4955-8b0f-0d0acdf7984c
 

 

 

 

 

 

 

 

VIDEO
Aquí podeu consultar tota la programació de febrer:
PROGRAMACIÓ FEBRER

JAMBOREE JAZZ

FUNDACIÓN TONY MANERO
DISSABTE 16 FEBRER
20 I 22 H

Compra d’entrades: AQUÍ
Més informació: AQUÍ