El proper divendres 29 de juny s’inaugura el festival a les caves Codorniu, que es podran visitar abans del concert

Quartet Mèlt i Hanfris Quartet comparteixen escenari per primer cop al VinyaSons Ametller Origen

 CanBasPic4_preview

 

El proper divendres 29 de juny s’inaugura el festival a les caves Codorniu, que es podran visitar abans del concert

L’endemà, dissabte 30 de juny, el pianista Marco Mezquida actuarà en format trio al celler Segura Viudas

 

video

 

El proper divendres 29 de juny a les 21hores, Codorniu acull el concert inaugural de la nova edició del VinyaSons Ametller Origen, un festival innovador on música, vins i gastronomia es combinen per crear experiències úniques en les nits d’estiu. Una hora abans, hi haurà una visita a les Caves Codorniu, construïdes per Puig i Cadafalch entre el 1902 i el 1915, estan considerades un monument històric i artístic nacional.
El concert que obre el VinyaSons Ametller Origen és una proposta única i especial que, per primer cop, ajunta sobre l’escenari el Quartet Mèlt i Hanfris Quartet, dos dels grups vocals a capella més mediàtics del panorama musical actual. El grup vocal femení Quartet Mèlt es va fer popular gràcies a la seva participació al concurs musical Oh Happy Day! de TVC. El conjunt masculí Hanfris Quartet és un dels quartets vocals més destacats del panorama musicaL.
L’endemà, dissabte 30 de juliol, el pianista Marc Mezquida actuarà a les 20.30h en format trio al celler Segura Viudas. El pianista, improvisador i compositor s’ha convertit en un dels músics més expressius, valorats i sol·licitats del panorama jazzístic i músiques improvisades de l’Estat espanyol. Músic guardonat, destaca que l’Associació de Músics de Jazz i Músiques Modernes de Catalunya l’ha escollit quatre cops com el músic de l’any.

video