El Teatre-Auditori Sant Cugat continua la programació de dansa amb Malandain Ballet Biarritz (11 de maig)

a companyia francesa portarà al Teatre-Auditori Sant Cugat La Bella i la Bèstia, la seva particular proposta del conte de Gabrielle-Suzanne Barbot de Villeneuve

La funció tindrà lloc el proper divendres 11 de maig a les 21 h

El mateix divendres 11 a les 18 h tindrà lloc un assaig obert de la companyia

foto_400_02

El proper divendres 11 de maigThierry Malandain, coreògraf de Ballet Biarritz, ens porta la seva particular lectura del conte La Bella i la Bèstia de Gabrielle-Suzanne Barbot de Villeneuve (1740), popularitzat per la versió abreviada de Jeanne-Marie Leprince de Beaumont (1756). Amb 22 ballarins i ballarines dalt de l’escenari, Malandain ha captivat el públic i la crítica amb aquest espectacle que reuneix una posada en escena d’aparent senzillesa combinada amb música de Txaikovski.

Una original proposta amb un alt grau de simbolisme que compta amb un vestuari que combina classicisme i avantguardamoviments virtuosos i de gran delicadesa al servei d’una coreografia altament suggestiva. Una vegada més, tenim el plaer d’acollir aquesta gran companyia francesa, amb un espectacle on l’amor sorgeix entre una jove i bella noia i una bèstia aparentment ferotge.

Malandain, reconegut per la seva habilitat per fer visible la música, va dissenyar una producció de La Bella i la Bèstia en la qual destaca la seva proposta sobre la faula com una visió sobre la dualitat de l’ésser en que la Bella encarna l’ànima humana i la Bèstia, la seva força vital i els seus instints. Per a la música, Malandain va escollir diversos dels més coneguts fragments de Txaikovski presos dels seus Simfonies n °5 i 6, la Polonesa i el Vals d’Eugene Oneguin i un tros de Hamlet.

El Teatre-Auditori Sant Cugat reafirma la seva aposta per la dansa

El Teatre-Auditori Sant Cugat és sinònim de dansa. També ho és de teatre i música, amb una programació àmplia i variada que reuneix al llarg de la temporada, molts gèneres i estils per a tots els gustos i totes les edats. En aquesta recta final de la temporada, el Teatre-Auditori reafirma la seva aposta per la dansa amb la programació del Béjart Ballet Lausanne i el Malandain Ballet Biarritz amb molt pocs dies de diferència. Dues companyies internacionals de dansa, de les més potents del moment, que fan parada a Sant Cugat en la seva gira i que esgoten localitats en totes les funcions.

FITXA ARTÍSTICA

Música
Piotr Ilitx Txaikovski

Coreografia
Thierry Malandain

Ballet per a 22 ballarins i ballarines

Decorat i vestuari
Jorge Gallardo

Disseny de llums
Francis Mannaert

Vestuari
Véronique Murat

Escenografia
Frédéric Vadé

Màscares
Annie Onchalo

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Assaig obert
Divendres 11 de maig a les 18 h
Durada: 1 hora aproximadament
Preu general: Cal recollir la invitació a partir d’una hora abans.

Funció
Divendres 11 de maig a les 21 h
Durada: 1 hora i 15 minuts
Preu general: 36 €

Menors 20 anys: 25 €
Menors 29 anys: 29 €
Majors 65 anys : 32 €
Grups: 32 €
Ta!Amf8: 18 €

logo_pi

 

Més informació a:

www.tasantcuagat.cat
Facebook: @teatreauditorisantcugat
Twitter i Instagram: @TeatreAuditori
Youtube: tasantcugat

 

 

foto_400_02