Vie. Sep 18th, 2020

20151119154035492_540_360_1_0

 

 

 

 

 

 

Els clàssics van al cabaret

Una vetllada de riquesa musical i força interpretativa

Música: A. Schönberg, E. Satie, C. Debussy, I. Stravinsky, entre d’altres

Amb Uma Ysamat (veu i piano) i Josep Colom (piano), sota la direcció d’Andrea Segura

Els clàssics van al cabaret compartirà escenari amb La importància de ser Frank del 19 de desembre al 17 de gener. L’espectacle parteix de cançons de diferents compositors musicals, al més pur estil berlinés, que busquen divertir i provocar al públic.

La cantant d’òpera Uma Ysmat i Josep Colom, reconegut pianista del nostre país, ens conviden aquestes festes de Nadal a passar una bona estona i compartir amb ells una vetllada de riquesa musical i força interpretativa.

La idea de l’elaboració d’aquest programa, va sorgir a partir de les cançons que Arnold Schönberg va escriure a principis del passat segle, en un moment de jove maduresa. El fet que un compositor que ha passat a la història amb músiques d’enorme transcendència i que va idear un sistema de composició nou i fecund, manifestés també sense complexes el seu aspecte frívol i sarcàstic amb lletres subversives o picants, d’una estilització de música lleugera i un component canalla del seu entorn, ens va induir a buscar obres per a piano amb el mateix esperit i també en el music-hall o el circ, d’altres compositors alemanys, francesos i russos del mateix període. Tots ells situats per la història en primera línia de la música «culta», per a recrear una imaginària sessió de cabaret utilitzant aquestes peces entre les cançons de Schönberg.

ELS CLÀSSICS VAN AL CABARET

Del 19 de desembre de 2015 al 17 de gener de 2016

Dissabtes i diumenges a les 18h.

Espectacle en català