“Els colors de la terra” tenyeixen la façana de La Pedrera, amb un espectacle visual obert a tothom (24 de setembre)

“Els colors de la terra” tenyeixen la façana de La Pedrera, amb un espectacle visual obert a tothom

image003

 

 

 

 

 

Es farà el 24 de setembre amb motiu del desè aniversari de Món Sant Benet, l’equipament que la Fundació Catalunya La Pedrera té a la Catalunya Central

 

La celebració culminarà el dia 30 de setembre amb una gran festa a Món Sant Benet, amb entrada gratuïta

 

El proper diumenge 24 de setembre la façana de La Pedrera serà la protagonista d’un espectacle multimèdia i en viu obert a tot el públic. “Els colors de la terra”tindrà dos passis, a les 21 h i a les 22.30 h, amb una durada aproximada de 20 minuts.

 

Aquest espectacle de gran format a La Pedrera forma part dels actes de celebració dels 10 anys de Món Sant Benet, l’equipament que la Fundació Catalunya La Pedrera té a la Catalunya Central. Per aquest motiu “Els colors de la terra” posarà èmfasi en els valors i la qualitat estètica del món de l’alimentació i la qualitat plàstica de l’agricultura, el producte, el territori i el paisatge.

 

La creació, produïda per la Fundació Catalunya La Pedrera i dirigida per Lluís Danés, compta amb música que ha compost Xavi Lloses exclusivament per aquest espectacle. “Els colors de la terra” farà interactuar imatges fotogràfiques, mappings, cantants, instal·lacions i llum amb l’arquitectura de Gaudí, posant en joc les formes de la façana, de manera que l’edifici serà un element més.

 

“Els colors de la terra” se celebrarà en el marc de les Festes de la Mercè 2017, la gran festa de la ciutat, una ocasió única per fer arribar de manera festiva, estètica i sensorial el missatge de la Fundació a més persones.