Escape Room, a partir del 10 de novembre al Teatre Condal

199ac433-c6fa-4838-bb5b-3c5ee037dce8

 

 

 

 

 

El Teatre Goya  presenta Escape Room, la nova comèdia de Joel Joan i Hèctor Claramunt basada en el joc de moda, que s’ha convertit en un fenomen arreu del món Àgata Roca, Oriol Vila i Paula Vives acompanyen Joel Joan dalt de l’escenari en aquesta producció d’Arriska i Focus. L’obra inicia funcions el pròxim 10 de novembre i la seva estrena oficial serà el 19 de novembre a les 20.30 h.

Sinopsi
Dues parelles d’amics de tota la vida queden per fer un escape room al barri d’Hostafrancs, on recentment s’ha trobat, en un contenidor, el cadàver d’un home esquarterat…  Els quatre amics es pensen que els espera un joc divertit per passar l’estona, posar a prova la seva intel·ligència i riure una miqueta. Però tan bon punt la porta de l’habitació es tanca hermèticament al seu darrere i comença el compte enrere, comencen a passar coses estranyes.
Sortir d’aquest escape room no serà gens fàcil, i el joc es convertirà en un infern que posarà a prova la seva amistat fins a límits insospitats. Encara que no ho sembli, això és una comèdia… una comèdia de por!