ActividadesActualidadGastronomia

Escultura en directe i tast de vins en plena natura a La Vinya dels Artistes 4 de juliol

El proper dissabte dia 4 de juliol a les 18h l’artista Erik Schmitz realitzarà una obra d’art en directe amb sarments de vinya a La Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové. Serà una activitat que cercarà la participació dels assistents i que continuarà amb un maridatge dels vins ecològics del celler en plena natura, acabant amb la posta de sol de fons.

L’escultura, de caràcter efímer i 100% biodegradable, consisteix en un refugi amb la forma característica d’un animal de la zona. El concepte recau en reivindicar la necessitat de protegir i respectar la fauna. En aquesta ocasió farem una ofrena per als animals, generant un espai per a ells, i per a la natura ja que els materials venen de la terra i en tornaran a formar part.

Erik Schmitz Coll és un artista nascut a Alemanya i crescut a terres de ponent que utilitza l’art com a mitjà per comunicar-se i manifestar pensaments. Concep la creativitat com una via intuïtiva, subtil i suggeridora entre l’artista i l’espectador-receptor. Li interessa el concepte però la seva prioritat és que l’observador rebi i s’identifiqui amb l’obra. És per això que els protagonistes de les seves creacions són la figura humana i animal, la vegetació, el paisatge i la geografia. Amb la temàtica, el contrast i el gran format, pretén trencar amb la quotidianitat, amb les rutines contemporànies i els estigmes establerts. Busca també oferir un respir que pugui donar lloc a la reflexió i que reverteixi amb una millor convivència.

El preu de l’activitat és de 20 euros pels adults i 15€ pels menors d’edat majors de 12 anys. Les places són limitades i cal fer reserva prèvia al celler Mas Blanch i Jové. Aquesta activitat ha estat ideada per Organitzem x tu.

NDP ARTE & VINO – ESCULTURA CON ERIK SCHMITZ EN LA VIÑA DE LOS ARTISTAS DE MAS BLANCH I JOVÉ

El próximo sábado día 4 de julio a las 18h el artista Erik Schmitz realizará una obra de arte en directo con sarmientos de vid en La Viña de los Artistas de Mas Blanch i Jové. Será una actividad que buscará la participación de los asistentes y que continuará con un maridaje de los vinos ecológicos de la bodega en plena naturaleza y finalizando con la puesta de sol de fondo.

La escultura, de carácter efímero y 100% biodegradable, consiste en un refugio con la forma característica de un animal de la zona. El concepto busca reivindicar la necesidad de proteger y respetar la fauna. En esta ocasión haremos una ofrenda dedicada a los animales, generando un espacio para ellos, y a la naturaleza ya que los materiales vienen de la tierra y volverán a ella.

Erik Schmitz Coll es un artista nacido en Alemania y que creció en tierras leridanas y que utiliza el arte como medio para comunicarse y manifestar pensamientos. Concibe la creatividad como una vía intuitiva, sutil y sugerente entre el artista y el espectador-receptor. Le interesa el concepto pero su prioridad es que el observador reciba y se identifique con la obra. Es por eso que los protagonistas de sus creaciones son la figura humana y animal, la vegetación, el paisaje y la geografía. Con la temática, el contraste y el gran formato, pretende romper con lo cotidiano, con las rutinas contemporáneas y los estigmas establecidos. Busca también ofrecer un respiro que pueda dar lugar a la reflexión y que revierta en una mejor convivencia.

El precio de la actividad es de 20 euros para los adultos y 15 € para los menores de edad mayores de 12 años. Las plazas son limitadas y es necesario realizar reserva previa en la bodega Mas Blanch i Jové. Esta actividad ha sido ideada por Organitzem x tu.