Festival de Blues de Barcelona (del 5 al 16 de juliol)

Festival de Blues de Barcelona

 

e34ed154-062b-497b-a4d4-a54e2f1abfc3

 

Torna el Festival de Blues de Barcelona! Una cita musical imprescindible que celebra aquest any la seva XVª edició: del 5 al 16 de juliol concentrarà concerts, masterclass, actuacions a l’aire lliure i concerts més íntims de la millor escena blues avalada per figures nacionals i internacionals en diversos escenaris de la ciutat comtal

XVª edició del Festival de Blues de Barcelona

Aquesta és una edició molt especial. Ni més ni menys que quinze anys de programació ininterrompuda del Festival de Blues de Barcelona.
I no se’ns acut cap forma millor de celebrar-ho que retre homenatge a aquesta ciutat, i a la seva excelsa escena de Blues, a la que hem vist i ajudat a crèixer any rere any fins veure com era indiscutiblement reconeguda com una de les més importants de tot el continent.
La programació d’aquest any no pretén ser res més que la reivindicació d’aquest excel·lent talent local. Un petit tast, ja que seria impossible incloure a tots els grans intérprets que aquesta ciutat ha donat al gènere. Una amalgama de generacions pioneres, músics consolidats i joves promeses que han situat Barcelona com una de les capitals mundials del Blues.
No podem més que sentir-nos afortunats i donar les gràcies a tots aquells músics, programadors i afeccionats que, amb el vostre enorme treball i suport, heu aconseguit que, a dia d’avui, això sigui possible. Us convidem a tots a formar part d’aquesta celebració a partir del proper 5 de Juliol!