Festival de Sopes del Món (21 de març)

Festival de Sopes del Món
11è FESTIVAL DE SOPES DEL MÓN MUNDIAL

1799079_609820849090984_1844498515_o

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La Xarxa d’Intercanvi de Coneixements i la Xarxa 9 Barris Acull, us convidem a participar en aquesta gran festa per la convivència que tindrà lloc el proper diumenge 23 de març , a partir de les 11:30 h., a la marquesina de la Via Júlia. Hi haurà circ, blues i moltes sopes!!!

Si voleu participar amb una sopa, només cal que ens feu arribar la vostra recepta abans del 2 de març , indicant:

-el nom de la sopa, la procedència, els ingredients, la forma de preparació i algun comentari final (alguna curiositat, anècdota, etc.)

-el nom de la/les persona/es que faran la sopa i el nom de l’entitat o col·lectiu a la que representen, amb les dades de contacte (telèfon, correu electrònic)

-la quantitat aproximada de litres que fareu

-si necessiteu algun estri de cuina per fer-la (olles, cullerots, batedora etc.)
Recordeu que:

-podeu portar la sopa que vulgueu, de la mida que vulgueu

-la podeu portar feta de casa

-o si preferiu, podeu fer-la el mateix dia, al matí. Cada any s’habilita un espai amb fogons que està obert a partir de les 9.30 h. del matí. Si preferiu aquesta opció, ens ho heu de comunicar alhora que ens envieu la recepta per tal de preveure el nombre de fogons necessaris, i també si necessiteu estris de cuina (olles, collerons, etc.)

-no està permès portar cap tipus de propaganda (política, corporativa…) ni banderes
I el dia del Festival:

– A partir de les 9.30h. estarà muntat l’espai de cuina pels que feu la sopa a la Via Júlia, o pels que la vulgueu escalfar abans de servir.

– Els que la porteu feta de casa heu d’arribar abans de les 12h.

– Els participants han de passar pel Punt d’Informació per confirmar la seva inscripció i recollir el “kit” (2 davantals, 2 gorros, 1 carpeta de receptes, 1 bol i el cartell de la sopa). Una persona us acompanyarà a la vostra taula.
– Després de passar pel Punt d’Informació, els participants poden anar al Fotomatón a fer-se una foto de record, que podran passar a buscar a partir de les 14.15h. pel Punt d’Informació.

– A les 13h es començaran a servir les sopes, ho comunicarà l’speaker pels altaveus. És molt important que ningú comenci abans d’hora!!!

– A les 14.30h es procedirà al sorteig dels premis (el vostre número serà el del cartell de la sopa que heu fet).
– Finalment arriba l‘hora de recollir-ho tot: els que pugueu, doneu un cop de mà abans de marxar, i així acabarem abans! Sobretot, les persones que heu fet servir les cuines i els utensilis si us plau torn