Film Symphony Orchestra torna a Barcelona amb el seu nou espectacle: “La millor música de cinema en concert” diumenge 6 d’octubre a L’Auditori de Barcelona (19h)

630X404-6O.jpg
 

§  L’orquestra dirigida per Constantino Martínez-Orts estrena a Barcelona el seu nou espectacle, amb temes d’Aladdín, Piratas del Caribe, Avengers: Endgame, Interstellar, Amélie, Regreso al futuro, Jurassic World, Willow, Cómo entrenar a tu dragón…

 

§  La cita tindrà lloc el diumenge 6 d’octubre a L’Auditori de Barcelona (19h)

 

 

Film Symphony Orchestra (FSO), l’orquestra més cinematogràfica, torna a Barcelona per presentar el seu nou espectacle: “La millor música de cinema en concert”.

 

El proper 6 d’octubre, els amants de la música i de les bandes sonores cinematogràfiques tenen una   cita ineludible a L’Auditori, ja que la FSO, amb Constantino Martínez-Orts a la batuta, estrenarà el seu nou i espectacular show amb alguns dels temes més reconeguts de les bandes sonores de pel·lícules tan aclamades com “Avengers: Endgame”, “Interstellar”, “Aladdín”, “Regreso al futuro”, “Jurassic World”, “Piratas del Caribe”, “Amélie”, “El bueno, el feo y el malo”, “Willow” o “Cómo entrenar a tu dragón”.

 

De les aventures amb superherois, pirates, genis i criatures fantàstiques…

Després de l’èxit de l’anterior tour, dedicat a John Williams, Martínez-Orts ha preparat per a aquesta nova aventura musical un programa en el que interpretaran temes de films que no necessiten cap presentació: trobarem la èpica superheróica d’“Avengers: Endgame”, la màgia d’“Aladdin” o “Willow”, i el sentit de l’aventura de “Piratas del Caribe”, que ens transportarà a bord de la Perla Negra al costat del mateix Jack Sparrow.

Però un concert de la FSO no és tal si no inclou criatures fantàstiques, així que contarem amb la música de “Jurassic World”, la darrera part de la mítica saga i els seus salvatges dinosaures. També hi haurà moments pels més petits, que podran gaudir amb la divertida banda sonora de “Cómo entrenar a tu dragón”.

 

… als viatges intergal·làctics i a través del temps

El viatge musical que ens proposa la FSO ens trasllada pel temps i l’espai. En aquesta ocasió visitaran dues obres tan magistrals de la ciència-ficció como separades pels anys: la partitura que creà Alan Silvestri per a la mítica “Regreso al futuro” i la icònica “Interstellar” de Christopher Nolan, amb música composada per Hans Zimmer.

 

Sense oblidar algunes joies

El repertori passarà també per algunes joies musicals de la cinematografia, com “El bueno, el feo y el malo” de Sergio Leone (denominat en nombroses ocasions com el millor western de la història) i la partitura del grandíssim Ennio Morricone, o la inclassificable “Amélie”, amb una de les més tararejades i versionades bandes sonores, composada pel genial Yann Tiersen.

 

 

Aquest nou espectacle es podrà veure per primera vegada a Barcelona el proper diumenge 6 d’octubre a L’Auditori de BCN (19h). 

Les entrades ja són a la venda a www.filmsymphony.es

 

FSO BARCELONA 9-12-2018_10.JPG FSO alicante 13-1-2019 SIN MARCA_42.JPG

 

Més informació:

https://www.filmsymphony.es/es/