IDILIC FESTIVAL A SANT FELIU DE GUÍXOLS 28 I 29 DE JULIOL
Per motius aliens a IDILIC FESTIVAL, a causa d’un canvi inesperat en l’acollida institucional, política i administrativa de Platja d’Aro després de les eleccions del passat maig, la primera edició de IDILIC FESTIVAL se celebrarà al Guíxols Arena, un recinte que compleix i garanteix els estàndards d’excel·lència que sustenten els valors tècnics i culturals del nostre festival, a molt poca distància de l’Espai Masia Bas, espai proposat i cedit oficialment per l’ajuntament de Platja d’Aro.

Ens veiem al Guíxols Arena – Porta Ferrada a Sant Feliu de Guíxols, família.

Lamentem profundament que els ciutadans, visitants i empresaris de la ciutat de Platja d’Aro no puguin gaudir d’un projecte que comporta una enorme inversió i un gran impacte econòmic i cultural per a la localitat.
Aprofitem l’avinentesa per donar les gràcies de cor a Sant Feliu de Guíxols per obrir-nos les seves portes d’aquesta manera.

Us veiem a tots els propers 28 i 29 de juliol per a celebrar la música i la cultura, que sempre, sempre, guanya.
 
Tots els idilic@s que us allotgeu a Platja d’Aro tindreu autobusos gratuïts al festival. 🚀
EL PROJECTE

IDILIC FESTIVAL neix de la unió de tres amics amb un somni en comú, el de crear el festival perfecte en el lloc perfecte. Aleix Ramoneda, Joan Sánchez i Dan Hammondhan visionat un espai per a la música, la creativitat, l’amistat i la desconnexió, amb el clar objectiu de convertir-se en el place to be de la Costa Brava cada estiu. L’experiència de TheProject, la projecció de Globents i la creativitat de Why Not Music formen l’engranatge perfecte per a l’èxit rotund d’aquest festival que arriba per a quedar-se.

VENDA D’ENTRADES I INFORMACIÓ GENERAL

Per al llançament, es posaran a la venda dijous que ve 16 de març a les 12 h., un reduït nombre d’abonaments per als dos dies a un preu especial de 39 euros.

Totes les persones que s’hagin registrat prèviament en la pàgina web www.idilicfestival.com tindran prioritat per a ser els primers a comprar, a partir de les 9 h. de dijous, aquests abonaments amb un preu reduït.

Una vegada esgotat aquest presale, els abonaments passaran a tenir un preu de 59€ en el segon release, arribant fins als 89€ per als més ressagats.

I per als quals vulguin esprémer al màxim l’experiència IDILIC, es podrà adquirir un abonament VIP a 149€, que inclou packs exclusius, com a barra privada, foodtrucks VIP, zona chillout, banys privats, accés VIP al festival i zona de visibilitat preferent.

Totes les entrades estan disponibles al web del festival: WWW.IDILICFESTIVAL.COM

GASTRONOMIA, VILLAGE & SOSTENIBILITAT

L’oferta gastronòmica del village té com a requisit principal l’oferta de productes de proximitat en tots els proveïdors d’alimentació. Hi haurà una selecció cuidada de foodtrucks, que inclou alimentació vegana i vegetariana, així com una selecció de productes aptes per a tota mena d’intoleràncies i sensibilitats.

Un aspecte a remarcar és la sostenibilitat del festival amb polítiques de consciència ambiental i social que s’exemplifica amb la prohibició de lliurar envasos d’un sol ús o la posada en marxa d’un pla d’estalvi energètic amb generadors de baix consum i optimització de les hores de funcionament, pioner en aquesta mena de festivals.

Aquí neix la primera edició de l’IDILIC FESTIVAL, un lloc perfecte per a oblidar-nos del rellotge i deixar-nos portar… un punt de trobada amb els millors artistes del moment, en un entorn segur i divertit. Com diuen els seus fundadors… A l’IDILIC FESTIVAL no es va de concerts, aquí es ve a ballar, cantar, saltar i a gaudir del present en un vaivé de sensacions. 

Benvinguts a la primera edició d’IDILIC FESTIVAL!
VENDA D’ENTRADES

Compra la teva entrada segura. No compris en Viagogo
Compra la teva entrada segura solo en www.idilicfestival.com
No compris la teva entrada ni en Viagogo ni en una altra web de revenda


www.idilicfestival.com